- Konular
- 162
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 362
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 3,418
- DevLira
- 67
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mr. Prepper: Nükleer Savaş Kitabı Nerede?
Adım adım Mr. Prepper kılavuzu!
Minuteman için Nükleer Savaş Kitabını nerede arayacağınızı öğrenmek ve Mr. Prepper'daki görevlerden birini tamamlamak için bu rehberi okuyun.
Minuteman sizden Nükleer Savaş kitabını almanızı isteyecek . Bu, Mr. Prepper'daki hikaye görevlerinden birini tamamlamak için gerekli olan başka bir öğedir. Bu kitabı Bob'un evinde, -1 seviyesinde odanın köşesinde yatarken bulacaksınız. Bob size kitabı ücretsiz olarak verebilir, ancak önce ona madende -3 seviyesinde bir ceket bulmanız gerekecek.
Adım adım Mr. Prepper kılavuzu!
Minuteman için Nükleer Savaş Kitabını nerede arayacağınızı öğrenmek ve Mr. Prepper'daki görevlerden birini tamamlamak için bu rehberi okuyun.
Minuteman sizden Nükleer Savaş kitabını almanızı isteyecek . Bu, Mr. Prepper'daki hikaye görevlerinden birini tamamlamak için gerekli olan başka bir öğedir. Bu kitabı Bob'un evinde, -1 seviyesinde odanın köşesinde yatarken bulacaksınız. Bob size kitabı ücretsiz olarak verebilir, ancak önce ona madende -3 seviyesinde bir ceket bulmanız gerekecek.
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)