Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fortnite 2FA Nasıl Etkinleştirilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SystemNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 365

SystemNetwork

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
114
Online süresi
4d 1h
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
-23
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

lock-900x506.jpg

Fortnite'da 2FA'yı etkinleştirmenin çeşitli faydaları vardır, ancak en önemlisi bilgilerinizi almaya çalışan kişilerin hesabınıza erişmesini zorlaştırmasıdır. 2FA, başka hiç kimsenin genellikle erişemeyeceği bir güvenlik katmanı eklediğinden, her türlü oturum açmayı gerektiren tüm oyunlar için önerilir. Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games'in 2FA'yı etkinleştirmenin birkaç yolu var ve hepsi de kolay!

Fortnite'da 2FA Nasıl Etkinleştirilir
Hesabınızı daha güvenli hale getirmek için her seçenek için adım adım bir kılavuz oluşturduk. Güvenlik nedenleriyle size her şeyin ayrıntılı bir görüntüsünü gösteremiyoruz, ancak doğru sayfaya eriştiğinizde bu çok kolay. Hangi seçeneği seçerseniz seçin, önce tamamlamanız gereken iki adım vardır. Öncelikle Epic Games'te hesabınıza giriş yapmanız gerekir; ardından, soldan Parola ve Güvenlik'i seçmeniz gerekir. Aşağıdaki resim, bu öğelerin her ikisinin de konumlarını göstermektedir.

Screenshot_1-min-1-900x435.png

Mobile Authenticator Uygulaması
Bu, 2FA'yı kurmanıza izin veren tüm platformlarda, oyunlarda ve programlarda çalıştığı için etkinleştirmenin en iyi yoludur. Ne kadar kolay, kullanışlı ve çok yönlü olduğu için tüm hesaplarınızı bu şekilde korumanız şiddetle tavsiye edilir. Başlamak için gereken adımlar burada.

Birinci Adım: Bir kimlik doğrulayıcı uygulaması indirin. Herhangi bir güvenli kimlik doğrulayıcı uygulaması yeterli olacaktır. Önereceğimiz bir örnek, Microsoft Authenticator Uygulamasıdır çünkü harika bir kullanıcı derecelendirmesine sahiptir ve çok güvenilir bir kaynaktır.

İkinci Adım: Hesap güvenliği sayfanızda, Two Factor Authentication'a gidin ve Authenticator Uygulaması'nı seçin.

1.22.21-Auth3Steps-min-1-900x477.png

Üçüncü Adım: İndirdiğiniz kimlik doğrulayıcı uygulamasını açın ve QR koduyla bir hesap eklemenize izin veren seçeneği seçin. Alternatif olarak, anahtarı manuel olarak da girebilirsiniz, ancak çok uzundur.

Dördüncü Adım: Web sitesinde, uygulamada size verdiği 6 basamaklı güvenlik kodunu girin.
Beşinci Adım: Yedek kodlarınızı kaydedin! Ve bu kadar! Sen bittin.
İlgili: Valorant'ta Adınızı Nasıl Değiştirirsiniz - Pro Oyun Kılavuzları

SMS Metin Doğrulaması
Birinci Adım: Hesap güvenliği sayfanızda, İki Aşamalı Kimlik Doğrulama'ya gidin ve SMS Kimlik Doğrulaması'nı seçin.

1.22.21-AddaPhone-min-900x474.png

İkinci Adım: Açılan pencerede telefon numaranızı girin.

Üçüncü Adım: Telefonunuzu kontrol edin! Size kimlik doğrulama kodunuzu söyleyen bir metin mesajı almalısınız.

Dördüncü Adım: Web sitesinde, metin mesajında size verdiği 6 basamaklı güvenlik kodunu girin.

1.22.21-EnterVerPhone-min-1-900x461.png

Beşinci Adım: Yedek kodlarınızı kaydedin! Ve bu kadar! Sen bittin.

E-posta
Birinci Adım: Hesap güvenliği sayfanızda, İki Faktörlü Kimlik Doğrulama'ya gidin ve E-posta Kimlik Doğrulaması'nı seçin.

İkinci Adım: Epic Games size bir E-posta gönderecek. Kimlik doğrulama kodunu almak için e-postanızı kontrol edin.

1.22.21-EmailAuth-min-900x464.png

Üçüncü Adım: Web sitesinde, e-postada size verdiği 6 haneli güvenlik kodunu girin.

Dördüncü Adım: Yedek kodlarınızı kaydedin! Ve bu kadar! Sen bittin.

Kolay, ücretsizdir ve güvenlidir. Artık hesabınızda 2FA etkin. Artık bittiğine göre, Epic hesabınızda bazı harika olasılıkların kilidini açtınız. Artık diğer oyunculara hediyeler gönderebilir, turnuvalarda yarışabilir ve hatta bazı ücretsiz oyunlar edinebilirsiniz! Güvenlik gerçekten ödüyor!

Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri