Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Bu sistemleri ilk paylaşan ben değildim. Arkadaş orda dalgadan yaptığımı anlamamış kendisi paylaşmış ne güzel işte benim sayemde sizde yararlanıyorsunuz
Fenamı .d
bunu paylaşmamışsın ama ben paylaşayım.
özeldende verilir.
Fenamı .dbunu paylaşmamışsın ama ben paylaşayım.
özeldende verilir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@Mаvi Ruh H.G Patlat bi ruh müziği eğlenelim.
sistemlerin warez edilince nasıl ağlıyosun ama dimi .d paylaş yavrum benim sayemde millet yararlansın. benim bi konumum yok forumda tamamı canikoKonu tarafımca açılacak, git kumda oyna. Kapatır mısın? @Ahmetyılmaz04
Güzel kardeşim senin yaşın, cüssen ne de benimle burda ileri geri konuşuyorsun? Ben bu forumda 2 senedir satış yapıyorum, bir müşterimi bile mağdur etmedim, sizin gibi fake hesaplar altına insanlara laf atmadım. Git onlarca yüzlerce kişiye sor Larry bi' kere bile olsa cimrilik etmiş mi yardımını isteyenden esirgemiş mi? Bana kimse ne paragöz diyebilir ne de sistem için onu bunu şunu yapar diyebilir, siz 1+ senelik dosyalarla kendinizi avutursunuz ben gider sistemi revize eder sağlam insanlarla yoluma devam ederim, bir daha sakın tanımadığın insanlarla sidik yarıştırma insan gibi selamun aleyküm dediniz de selamınızı mı almadık?sistemlerin warez edilince nasıl ağlıyosun ama dimi .d paylaş yavrum benim sayemde millet yararlansın. benim bi konumum yok forumda tamamı caniko
senin kim olduğun bana ne yazar canım benim. yukarda dediklerimi oku. ben ... takmıyorum anlaman lazımdı. benim sayemde millet faydalanıyor o yeter bana. hadi bakalım ben gidiyim kuma biraz kale yapiymGüzel kardeşim senin yaşın, cüssen ne de benimle burda ileri geri konuşuyorsun? Ben bu forumda 2 senedir satış yapıyorum, bir müşterimi bile mağdur etmedim, sizin gibi fake hesaplar altına insanlara laf atmadım. Git onlarca yüzlerce kişiye sor Larry bi' kere bile olsa cimrilik etmiş mi yardımını isteyenden esirgemiş mi? Bana kimse ne paragöz diyebilir ne de sistem için onu bunu şunu yapar diyebilir, siz 1+ senelik dosyalarla kendinizi avutursunuz ben gider sistemi revize eder sağlam insanlarla yoluma devam ederim, bir daha sakın tanımadığın insanlarla sidik yarıştırma insan gibi selamun aleyküm dediniz de selamınızı mı almadık?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)