Npc item satışı fiyatı sorunu

ElderWing

Level 1
Konular
3
Online süresi
4g 38300s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
32
TM Yaşı
4 Yıl 12 Ay 1 Gün
MmoLira
63
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var serverimde item_proto üzerinden hem navicat hemde filezilladaki item_proto üzerinden npc ye item satma fiyatlarını değiştirmeme rağmen , oyundaki fiyatlar yansıyor ancak npc açıkken envanterdeki satış fiyatları çok fazla gözüküyor shop_buy_price fiyatları oyun içine yansımıyor sadece satınca gelen fiyat doğru.
Yani örnek olarak bir itemin satış fiyatı 15k ise o ücret geliyor ancak satmadan önce satış fiyatı 100k yazıyor

Bakınız burada ne itemin üzerindeki fiyat doğru nede ortada belirtilen fiyat. Elektro pala +3 60-70k gibi bir fiyata giderken bu şekilde gösteriyor. Bu durum tüm itemler için geçerli.

Son düzenleme:
Locale'de ki protoları güncellediniz mi?
Hocam localedeki protolardan kaynaklı olay sorunu çözdüm. Örnek olarak aslan plaka zırh +0 npc alış 12k - satış 12k yang sistem bunu otomatik 5 e bölüyor satışlarda , ancak bende sistem locale tr de item fiyatlarını 5 e bölmediği için direk localedeki satış fiyatını oyuna doğrudan yansıtıyor. Bu şekilde düzenleme yapacak olursam 30.000 e yakın itemi tek tek 5 e bölmem gerekiyor ancak sistemin bunu yapması gerekiyor sorun burada

uygun cevabı işaretleyebilirsiniz

uygun cevabı işaretleyebilirsiniz
Hocam sorunum tam olarak çözüme kavuşmuş değil. Locale_tr içerisindeki item proto üzerinde npc_buy price nin otomatik olarak 5 e bölünmesi engellenmiş. Bunun kaynağı hakkında bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum.

Navicatta Item refine proto dan duzelte bilirsin diye tahmin ediyorum.

Aynı sorunu bende alıyorum. filezilladan da packten de aynı girmeme ragmen hatta oyundada değeri istediğim gibi olmasına rağmen 5te birini veriyor paranın. Konu günceldir sorunun çözümü beklenmektedir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)