Sistem forumda bulunan "yardımcı şaman sisteminin" geliştirilmiş halidir, arşive eklenme tarihleri 19.05.2020 yani 1 sene önceki dosyalar, eski versiyon olması kullanmanıza engel değil her 3 sv'den birinde bu sistemi görüyorsunuzdur zaten kullanılan sürümde çoğunda budur. Bu sistem ile alakalı bi' yardım talebinde bulunmayın, sorununuzu kendiniz çözün. Ek olarak riwals sourceleri paylaşılmış %90 içinde vardır indirip bakmadım, gider ordan bakarsınız
Para verdiğiniz sistemi dağıtacak kadar akılsız olmayın. Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı? Bu arkadaş ve benzerleri gibi çakal olmayın yeter.
Para verdiğiniz sistemi dağıtacak kadar akılsız olmayın. Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı? Bu arkadaş ve benzerleri gibi çakal olmayın yeter.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ronarkı vermezsen sistemlerini koruyamayacağım mustafacım ! Bunu şantaj olarak algılama iş güç asdafsdgdfsg
Dünya ne hale geldi, şantaja bak kafayı sıyırcam
Artık bu piyasada maalesef hırsızlar çoğaldı Mustafa dikkat etmek lazım. Boş ver sen daha iyisini yaparsın giden 2 sistemin olsun.
maymunlar şaklabanlık yapmaya başlamış illa ortaya çıkıp oynatalımmı ? xD
babadan oğula nesil bunlarmaymunlar şaklabanlık yapmaya başlamış illa ortaya çıkıp oynatalımmı ? xD
"Hayat şartları" bu arkadaş bayağı komikmiş
Sistem forumda bulunan "yardımcı şaman sisteminin" geliştirilmiş halidir, arşive eklenme tarihleri 19.05.2020 yani 1 sene önceki dosyalar, eski versiyon olması kullanmanıza engel değil her 3 sv'den birinde bu sistemi görüyorsunuzdur zaten kullanılan sürümde çoğunda budur. Bu sistem ile alakalı bi' yardım talebinde bulunmayın, sorununuzu kendiniz çözün. Ek olarak riwals sourceleri paylaşılmış %90 içinde vardır indirip bakmadım, gider ordan bakarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 54768
Ekli dosyayı görüntüle 54769
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sonunda bu yalakaları ortaya çıkaran oldu teşekkürler bende ss atmak isterdim de hiç uğraşamıyıcam değmez
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dünya ne hale geldi, şantaja bak kafayı sıyırcam