mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
Hikaye Ekle

[LWT] - Buffi Sistemi v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistem forumda bulunan "yardımcı şaman sisteminin" geliştirilmiş halidir, arşive eklenme tarihleri 19.05.2020 yani 1 sene önceki dosyalar, eski versiyon olması kullanmanıza engel değil her 3 sv'den birinde bu sistemi görüyorsunuzdur zaten kullanılan sürümde çoğunda budur. Bu sistem ile alakalı bi' yardım talebinde bulunmayın, sorununuzu kendiniz çözün. Ek olarak riwals sourceleri paylaşılmış %90 içinde vardır indirip bakmadım, gider ordan bakarsınız

Para verdiğiniz sistemi dağıtacak kadar akılsız olmayın. Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı? Bu arkadaş ve benzerleri gibi çakal olmayın yeter.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

:D Dünya ne hale geldi, şantaja bak kafayı sıyırcam :D Artık bu piyasada maalesef hırsızlar çoğaldı Mustafa dikkat etmek lazım. Boş ver sen daha iyisini yaparsın giden 2 sistemin olsun.
Sistem forumda bulunan "yardımcı şaman sisteminin" geliştirilmiş halidir, arşive eklenme tarihleri 19.05.2020 yani 1 sene önceki dosyalar, eski versiyon olması kullanmanıza engel değil her 3 sv'den birinde bu sistemi görüyorsunuzdur zaten kullanılan sürümde çoğunda budur. Bu sistem ile alakalı bi' yardım talebinde bulunmayın, sorununuzu kendiniz çözün. Ek olarak riwals sourceleri paylaşılmış %90 içinde vardır indirip bakmadım, gider ordan bakarsınız

Para verdiğiniz sistemi dağıtacak kadar akılsız olmayın. Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı? Bu arkadaş ve benzerleri gibi çakal olmayın yeter.

Ekli dosyayı görüntüle 54768
Ekli dosyayı görüntüle 54769

sonunda bu yalakaları ortaya çıkaran oldu teşekkürler bende ss atmak isterdim de hiç uğraşamıyıcam değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri