- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,240
- DevLira
- 30
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SF
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
PACK
forum.turkmmo.com
C++ / C# / Python
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
NG 105-250 Artemis ekli saltanat tipi files
Foruma katılma tarihim yeni olabilir ama devamı gelicek :) Egosunu tatmin edemeyenlere gelsin. *5li envanter. *6 Karakter (Lycan/Elf Aktif) *+20 ye kadar dönüşebilen Zırh-Silah-Kask. *250/310 levelli petler. *+20 ye kadar dönüşebilen Zırh-Silah-Kask. *250/310 levelli petler. *Oyun içi NP(Nesne...
Gelişmiş rohan filesi (Phöbia) (hidra-zodyak)
Daha önce paylaşılmış fakat linkleri düştüğü için paylaşma kararı aldım. Üzerinde bir çok değişiklik yapılmıştır eksikleri giderilmiştir. hatırladığım değişiklikleri konu içerisinde belirttim. GCC49 ile derlenmektedir. mysql : root 12345 GM : admin 12345 hatırladığım değişiklikler : game...
600 euroluk files global multi dil destekli (Türkce var)
merhabalar yabancı forumda gördüğüm global filesi paylaşıyorum içinden işinize yarayacak bir şeyler vardır umarım boyutu biraz büyük görsel: indirme: // VT:
Deneme Moderatörlük Şerefine 1-120 Dosyalar
Merhaba arkadaşlar, Sizlerle paylaşmak istediğim dosyalar var. D.Mod şerefine bu oyun dosyalarını sizinle paylaşıyorum. İyi kullanımlar. Mysql 5.6 visual studio 2019 GCC8 mysql için kendinize girebileceğiniz bir hesap oluşturmanız lazım, kullanıcı adı ve şifre mevcut bilmiyorum bunu...
Albuka2 95-105 Wslik Server Files
Merhaba wslik dosyalar arayanlar için güzel dosyalar olduğunu düşünüyorum. Daha önce paylaşıldı mı bilgim yok ama eski dosyalar olduğu için incelemenizi öneririm. oyundan bahsedecek olursak klasikleşmiş Gcc4.9 mysql 5.5 kurulu herhangi bir Freebsd kullanmalısınız. Indirme linki: TIKLA VT...
Milat2 Oyun Dosyaları
Herkese merhaba, daha önce paylaşılıp linkleri düşen milat2 dosyalarını tekrar foruma paylaşıyorum. vt : You must be registered for see element. kanıt : You must be registered for see element. [SPOILER="service.h"] #ifndef __INC_SERVICE_H__ #define __INC_SERVICE_H__ #define...
1-120 multi language best server files (tabi yersen)
satıştaki konu ile aynı değildir. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. İNDİR VT (ekleniyor)
PACK
SparkyEveres Beta unpack
Fazla söze gerek yok başlıktan anlaşıldığı gibi Modelleri merak edenler için tanıtım sayfası : SparkyMt2 | Oyun Tanıtım Sistemi TIKLA VT : tikla Clienti açmak için özel bir programa ihtiyacınız yok. Bu filesin Deneme Moderatörlük Şerefine 1-120 Dosyalar - Oyun Forumu | Turkmmo pack...
C++ / C# / Python
martysama 5.2.2 source (for nothing)
herkese iyi akşamlar, forumda olmasını düşündüğüm dosyaları paylaşıyorum. "Ve herkes yaşattığını yaşayacak"
martysama 5.2.2 tüm dosyalar ve eklentiler
En güncel olmasa bile, sır gibi saklanan martysama dosyalarını sizinle paylaşıyorum.
Son düzenleme: