- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,109
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,556
- DevLira
- 122
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kanka zaten bu dosyaların başkasına verilme sebebi bizdeki offline shopu bu alt yapıya geçiriyorduk shop eksik kaldı tartışma çıkınca paylaşıldı tam değil birde M2 load test Serverinde db şişmesi vardı ve 3 core alındı bide eksik kontroller vardı cache falan çekildi sorunlar çözüldü falan test serverine giren varsa görmüştür zaten bu riwals döneminde ki shopun geçirilmeye çalışıldığı hali riwlasa girdiysen farketmişindir zaten 500 online de game 90 Dı lagdan geçilmiyordu 128gb i9 32 cpusabah akşam offline shop fixliyodun kanka oda iyi değilmi

- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,053
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,775
- DevLira
- 87
hmm görünümü falan iyi amaKanka zaten bu dosyaların başkasına verilme sebebi bizdeki offline shopu bu alt yapıya geçiriyorduk shop eksik kaldı tartışma çıkınca paylaşıldı tam değil birde M2 load test Serverinde db şişmesi vardı ve 3 core alındı bide eksik kontroller vardı cache falan çekildi sorunlar çözüldü falan test serverine giren varsa görmüştür zaten bu riwals döneminde ki shopun geçirilmeye çalışıldığı hali riwlasa girdiysen farketmişindir zaten 500 online de game 90 Dı lagdan geçilmiyordu 128gb i9 32 cpu![]()
filesi baya doldurmuşunuz ya çıkar 3 5 bişiler ama ben pendantı falan hep sizden söktüm
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,109
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,556
- DevLira
- 122
Tılsımda birşey yok kullanabilirsinhmm görünümü falan iyi ama
filesi baya doldurmuşunuz ya çıkar 3 5 bişiler ama ben pendantı falan hep sizden söktüm
sökmek istediğin birşey varsa bana sor temizse söylerim vallahi dosyanın böyle olacağını bildiğim in güvenceye almıştım vallah fazla bende hatırlamıyorum nerelere ne koyduğumu game tarafına 2 tane.start mysqle koymuştum mysql temiz diye hatırlıyorum game ve mysql koyma nedenimde firmanın game mysql alması
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 118
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 9mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,053
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 4,775
- DevLira
- 87
aman aşkım sistemi sökerken bile göremicemiz bi açık varsa başımız dertteTılsımda birşey yok kullanabilirsinsökmek istediğin birşey varsa bana sor temizse söylerim vallahi dosyanın böyle olacağını bildiğim in güvenceye almıştım vallah fazla bende hatırlamıyorum nerelere ne koyduğumu game tarafına 2 tane.start mysqle koymuştum mysql temiz diye hatırlıyorum game ve mysql koyma nedenimde firmanın game mysql alması
Moderatör tarafında düzenlendi: