HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nedense tüm dosyalar tek bir elden çıkma gibi geliyor yada göz yanılması bilemedim, içinde sökülmeye değer birşey varmı beyler?
var var sömür sistemlerini @MaviAy44 fixledi hepsiniNedense tüm dosyalar tek bir elden çıkma gibi geliyor yada göz yanılması bilemedim, içinde sökülmeye değer birşey varmı beyler?
var var sömür sistemlerini @MaviAy44 fixledi hepsini
Sınırısız yang sistemini baya tertipli yapmıştım onu sökebilirsin fakat kuşak aura falan kullanmıyorsan sök yang bugu koymuştum onlara birde güzel sistem aura var paylaşılandan farklı emiş olarak kullanacaksan kullanma coresi var emişli kullanmıyordum benvar var sömür sistemlerini @MaviAy44 fixledi hepsini
sabah akşam offline shop fixliyodun kanka oda iyi değilmiSınırısız yang sistemini baya tertipli yapmıştım onu sökebilirsin fakat kuşak aura falan kullanmıyorsan sök yang bugu koymuştum onlara birde güzel sistem aura var paylaşılandan farklı emiş olarak kullanacaksan kullanma coresi var emişli kullanmıyordum ben