- Konular
- 72
- Online süresi
- 9ay 35275s
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 2,072
- DevLira
- 44
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Hiç kimsenin emeği çalınsın istemem özellikle senin gibi emektar birinin emeğine konulsun hiç istemem kolay gelsin reisAz daha zorlasın konu hite cıkar bence
@IT-JA
Kullandığın filesin alt yapısı benim ama geliştirdin ama geliştirmedin bilmiyorum ama etrafa sallama göze batıyorsun.
@Razuning sen yılların verdiği tecrübeye sahip birisin ne diye bulaşıyorsun ki boş ver
@yakupcan12 bu cocukdan artık vaz gec1 haftadır salmadın adamı
@MamiVEVO teşekkürler kardeşim
- Konular
- 19
- Online süresi
- 16g 77633s
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 300
- DevLira
- 15
bro senin bu filesi kullandığımıza geliştirdiğimize pişman ettiler biziAz daha zorlasın konu hite cıkar bence
@IT-JA
Kullandığın filesin alt yapısı benim ama geliştirdin ama geliştirmedin bilmiyorum ama etrafa sallama göze batıyorsun.
@Razuning sen yılların verdiği tecrübeye sahip birisin ne diye bulaşıyorsun ki boş ver
- Konular
- 117
- Online süresi
- 9ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 1,046
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Gün
- MmoLira
- 4,409
- DevLira
- 87
adam gözümün içine baka baka yalan söyleyip dolandırıcılık yapıyo dayanamıyom bende makara kukaraAz daha zorlasın konu hite cıkar bence
@IT-JA
- Konular
- 19
- Online süresi
- 16g 77633s
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 300
- DevLira
- 15
yemeğini yememişsin yine gazoz içmişsinadam gözümün içine baka baka yalan söyleyip dolandırıcılık yapıyo dayanamıyom bende makara kukara
- Konular
- 166
- Online süresi
- 2ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 259
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
Emeğimizi yiyen cok adam oldu güzel kardşeim farkındamısın bilmiyorum ama artık piyasadan sağudum iş yapasım gelmiyor elimzde hazır kur ac fileslerim var ama onları satışa bile cıkarasım gelmiyor cünkü artık piyasa cocuklaştı eskiler piyasadan soğuyup bıraktıHiç kimsenin emeği çalınsın istemem özellikle senin gibi emektar birinin emeğine konulsun hiç istemem kolay gelsin reis
bro senin bu filesi kullandığımıza geliştirdiğimize pişman ettiler bizi![]()
![]()
adam arayüzde bile değişiklik yapmaya aciz yani
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...