Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PESEGE | Wslik Files Dosyaları Kendi Alt Yapımdan @ericblodaxe ortak yapım BOŞ Prim Yapanlara İtafen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Az daha zorlasın konu hite cıkar bence :)
@IT-JA
Kullandığın filesin alt yapısı benim ama geliştirdin ama geliştirmedin bilmiyorum ama etrafa sallama göze batıyorsun.
@Razuning sen yılların verdiği tecrübeye sahip birisin ne diye bulaşıyorsun ki boş ver :)

@yakupcan12 bu cocukdan artık vaz gec :D 1 haftadır salmadın adamı :D
@MamiVEVO teşekkürler kardeşim
Hiç kimsenin emeği çalınsın istemem özellikle senin gibi emektar birinin emeğine konulsun hiç istemem kolay gelsin reis

@IT-JA
Kullandığın filesin alt yapısı benim ama geliştirdin ama geliştirmedin bilmiyorum ama etrafa sallama göze batıyorsun.
@Razuning sen yılların verdiği tecrübeye sahip birisin ne diye bulaşıyorsun ki boş ver :)

bro senin bu filesi kullandığımıza geliştirdiğimize pişman ettiler bizi :D :D

@IT-JA

adam gözümün içine baka baka yalan söyleyip dolandırıcılık yapıyo dayanamıyom bende makara kukara

Hiç kimsenin emeği çalınsın istemem özellikle senin gibi emektar birinin emeğine konulsun hiç istemem kolay gelsin reis
Emeğimizi yiyen cok adam oldu güzel kardşeim farkındamısın bilmiyorum ama artık piyasadan sağudum iş yapasım gelmiyor elimzde hazır kur ac fileslerim var ama onları satışa bile cıkarasım gelmiyor cünkü artık piyasa cocuklaştı eskiler piyasadan soğuyup bıraktı :)

bro senin bu filesi kullandığımıza geliştirdiğimize pişman ettiler bizi :D :D
:D bir tek sen kullanmıyorsun ki ama göze vuruyor misal gecen bi kac dc kanalında gördüm adam olduğu gibi filesi satışa koymuş ulan bari 2-3 sistem ekle zaten stabil files source taraflı ve mysql taraflı güvenlik amaclı bir kac acık var onları fixle kullan öyle olduğu gibi satışa koyma avel :D
adam arayüzde bile değişiklik yapmaya aciz yani :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri