- Konular
- 8
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 4mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 9,044
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bak şimdi bu arkadaş filesi aldı sorunlar oldu her şeyden sonra umuta kendisiyle çalışması için miktarını hatırlamıyorum 1kların üstünde bir para attı parayı attıktan sonra listeyi hemen istiyorum beklemem diyerek parayı geri istedi umutta attı yani umutun ona verdiği desteğin ve istediği ek şeylerin yanında umutun ismetten aldığı inan ki hiç bir şey değil ama insanoğlu nankör işte
Kardeş benim anlamadığım ne biliyormusun?
Bu arkadaş files alıyor sorun çıkıyor sorunu çözmek için tekrar paramı ödemesi gerekiyor?
Ticaret camı aldım diyor ücretli core veriyor bunun coresinin çözülmesi için tekrar ücretmi ödemesi gerekiyor?
Warezdeki ticaret camıda core veriyor onu kullansın ozaman aynı tas aynı hamam.
Diğer 1k muhabbeti anlaşırsın anlaşamazsın alışveriş yapıyorsun orası kimseyi ilgilendirmez kimseninde yorum yapmak haddine değil.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Aynen adam satmaya çok meyilliyim o yüzden yanındaki ismetin bana satar mısın dediği filesi satamam yapımcısı ben değilim dedim yavaş kudur ibocum alt tarafı iki filesiniz gitti yahuLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.valla senin gibi ağlamıyorum cano kusura bakmasadece gülüyorum cünkü ne kadar kansız biri olduğunu ve ne kadara adam satmaya meğilli olduğunu gösteriyorsun
![]()
- Konular
- 86
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 1,027
- DevLira
- 3
İkarus ekli halini paylaştınız mı ? @NeferSovo
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Sorun çıktı diye tekrar para ödemesi umut sürekli destek versin ve atacağı listey yapsın diye ismet hemen diye tutturunca parasını geri istedi umutta attı geri parasını ilk aldığı files üstüne de anlaşmada olmamasına rağmen birçok ekstra şeyi yaptı yarın detaylı ss paylaşıcam anlarsınKardeş benim anlamadığım ne biliyormusun?
Bu arkadaş files alıyor sorun çıkıyor sorunu çözmek için tekrar paramı ödemesi gerekiyor?
Ticaret camı aldım diyor ücretli core veriyor bunun coresinin çözülmesi için tekrar ücretmi ödemesi gerekiyor?
Warezdeki ticaret camıda core veriyor onu kullansın ozaman aynı tas aynı hamam.
Diğer 1k muhabbeti anlaşırsın anlaşamazsın alışveriş yapıyorsun orası kimseyi ilgilendirmez kimseninde yorum yapmak haddine değil.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Açık packlerin olduğu linkte cppleri verdimİkarus ekli halini paylaştınız mı ? @NeferSovo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)