Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aynen 750 tlye files :DSAFDSG ibrahimle yaptığın diğer alışverişleri değil bu files için yaptığın ödeme varsa onu dök sen şimdi bu files 750 tl diyorsun öyle mi ?
Harbi kıvraksın sen srcli ve srcsiz satışlar yapılıyor biliyosun demi yoksa salağa mı yatıyosun dostum bu kadar kasma kendini sal gitsin işte özrünü insan gibi konuştuk anlamadın kanıt istedin yolladık kıvırdın daha ne diyeyim ki ben sana Allah akıl fikir versin

Harbi kıvraksın sen srcli ve srcsiz satışlar yapılıyor biliyosun demi yoksa salağa mı yatıyosun dostum bu kadar kasma kendini sal gitsin işte özrünü insan gibi konuştuk anlamadın kanıt istedin yolladık kıvırdın daha ne diyeyim ki ben sana Allah akıl fikir versin
Ya 750 tlye files mi olur şaka mısın sen yan hesaplarınızla gelip durmayın kafanız mı iyi :DSDAGDSG

Ya 750 tlye files mi olur şaka mısın sen yan hesaplarınızla gelip durmayın kafanız mı iyi :DSDAGDSG
SRCsiz files olur dostum en azından gerçek yüzünü belli ediyosun işte böyle iyi aynen devam

Ben ismet yılmaz MK kelimesi yüzünden saçma şekilde1 hafta ban yediğim için burdan yazıyorum yazmak istedim :D burda gelen adamların iplerine bakılsın yönetimde açıklasın isterse yan çar falan değililler özellikle müşterilere güncellme verdiğim kanaldan hepsini yazdım destek atın böyle bi durum var diye :) neden çünkü saçma şekilde ban yedim kendimi savunamıyorum . sadece neyse onu yazın yalan bişey yazın demedim onlarda sağolsun geldi hepsi yazdı maksat burda files falan değil bu zamana kadar tek kuruş haram para yemedim bi kişide çıkıp ismette alacğaım kaldı demez diyemez oyun batırdım borçalırımı oyun batmasına rağmen gene ödedim.

Burda beni falan karalayamazsınız benim aldığım filesin üstüne geliştirdiğim files sizin metin2 nin paylaşılan eski mainline altyapsıından geliştirdiğiniz seviyeden daha fazla adamın elinde bi altyapı var geliştirmiyor sorunlarını çözmeiyor müşterisi core alıyor çözemiyor sonra ben sorunları çözdüm filesi satıyorum diye yaygara :D şakamsınız beyler siz ben bu files adma etimmmi ettim ben satıcam siz bakıcaksınız :)

Güneş hosting ve reg bilişimde satıcam oyun forumdada satıcam r10'da da satacağım vergimide aldım özellikle filese çok güvendiğim için

çünkü tam 7 -8 ay boyunca min 10 saat bu filesle uğraşıldı 30 tane izndna eklemesinden onlar kostüm silah eklemesine sistem eklemesine vs heşeyine burda paylaşytgınız şeyde benden 4 5 ay önce bişey bakıcaz diye istediğini game src dosyası

Mehmetcanın arkasında ana avrat söverdin emirhana verip söverdin şimdi bakıyorumda kardeş olmuşssunuz buraya atmaya imtina ettiğim için mehmetcan ve emirhana sövdüğün küfürleri buraya atmıyorum.

şuraya bakıyorum abi bana kimler sallkıyor diye
1- mehmetcan yalçınkaya her açtığı oyunda kavga edip oyun sahiplertinin oyununu silen sorunlu dosya satmaktan gram çekinmeyen bi adam
forumdada askere gitmeden önce dolandırıcılıktan satoış yasağı vardı ne hikmetse açılmış o beni ilgilendirmez
he ayrıca warez olan milat fielsini sorunlu filesini yani satmaya devam edicek anlaşılan benim fileste bununkini 2 ye falan aktlar rahat :D çıldırıyor birazda bundan kuduruyor.
2- Tuncer daha geçen gün forumda birisi ikarius pazar arıyordu :D adama bu milat2 nin sürekli patlmasına sebeb veren lisansını kaldırıklarını sandıkları ikairusu satayım diye yapışmış adama :D sistem senin değil ve sistemin crack hali tam bi muamm a ve canlı bomba bunu satmaya utanmayan adam kalkmış bana admalık dersi veriyor adam yerin bile koymam cevap vemrm ne işim olur böyle yolsuz tiplerle
3- kim sallıyor başka emre kimdir abi emre mehmetcandan files almış patlamış ve mehmcanın arkasında verip söven bi tip burda bana karşı birleştirler ya anasına svödüğü admala kardeş oldu. emirhana sövüyormu sorma :) ne sövmeler emirhan kim Castiel şimdi bakıuyorum emirhanda kardeşi olmuş falan :) yok emirhan şu sistemi pahlıdan salladım salağa falan böyle konuşamalar yapıyordu arkasından

4- benim bi müşteri geliyor savunuyor bunlar yan hesap diye geçiyoruz abi güneş hosting firması müşterimdir filesimi satar bu adma gelip diyorki ismetle çalışıyoruz sorun olursa gelip çözüyor herhangi bi sorun çıkamdı sattığım fileslerde diyor onada yan hesap diyorlar :D
onu geçiyor başka kim oldugnun dahi bilmediğim bi müşterim geliyor abi adam diyorki ismetle çalıştık iç düzenlemde bile yarıdm etti diyor onada yan çar diyorlar ben diyorumki madem yan çar emirhan yönetimde baksın ip lere ss atsın beyler

5- ben size ne dedim bi sıkntınımı var forumda bu dosyayı kendim bu hale getirdim ve satmakta anamın ak sütü gibi helal ben sizinden aldığım arama camı yüzünden 3k oyuncu 1 haftada kaybettim ilk sezon ve tek kelime etmedim umuta coreyi çözmeye dahi yeltenmedi ve üsütne sırf söz verdim diye 1 k para attım . şimdi konu şu burda mağdur olan kim sizmisiniz yoksa benmi ve ayrıca ben bu mağduretin altından paaşalar gibi çıktım kardeşim alpar2 malazgirtin arkasında mohaç versiyonun kostümlerinden bineklerine efsane bi filese söndürdüm lisanssız lisanslı src li src siz prasını verenede satıyorum dediğim gibi vergimide aldım şikayet etmek isten herhangi bi sorunu olan varsaf ilesle
yapması gerek ilk önce dekontu sonra sorunu çekip buraya atmasıdır: yoksa bu karlamadan öte gitmez tekrar ediyorum ben yine bu filesi satacağım szide sadece sorunlarını çözmeyip warez ettiğiniz dosylarrı burda warezleyerek insalara zarar verdiğinizi düşünün la filesin içinde sistem yokki neyi paylaşaıyorsun :D son paylaşın osmanlı src sinde full zaten hepsi :D son sürümden tam 4 5 ay eski bi filesi paylaşmışsın birde burda algı yapıp adma karalamam çabaları birde anasını sövdüğü adamlarla beraber geliyorsun yazık böyle omurgasızlık az görüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri