- Konular
- 302
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 217
- MmoLira
- 2,293
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yapmayın allah aşkına şu dolandırcıı size ne veriyorda yorum atıyorsunuz
Ekran görüntülerine bakmadım gerek duymadım yaptığım ticaretten aldığım filestan bahsediyorum.Şahsen bir sıkıntı problem yaşamadım keyfi düzeltmelerimde bile yardımları dokunan kişiler o yüzden yine farklı algı yaratmaya çalışıp yok size ne veriyor kankileri destek çıkıyor gibi ithamlarda bulunmayın.Aynen sslere bakınca yanlışın ne olduğu çok belli milet akılsız değil yan çarlarla kankilerinizle gelip burada kendi lehinize algı yapmaya çalışmayın her şey konuda çok açık![]()
- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
Forumda kimin hangi ip le girildiğine dair log sistemi var boş yapmayı bırak boş boş prim kassAynen sslere bakınca yanlışın ne olduğu çok belli milet akılsız değil yan çarlarla kankilerinizle gelip burada kendi lehinize algı yapmaya çalışmayın her şey konuda çok açık![]()

@tuncer61 canım bak bu forumda hakkında tek bir şikayet olmadan satış yapan sayılı kişilerden gelip burda bana camur atmayı kes ve git o sacma salak filesini satmaya devam et yada bu paylaşılan filesi alıp makyaj yap sat ki öyle yapacan yakında
"1-120 55-120 Farm Server Files Satışta Tuncer61 sacma salak files satan güvencesiyle" diye başlık atarsın tamammı abisi sn git kumda oynamaya devam et hadi daha fazla boş yapma işim gücüm var seninle ilgilenecek zerre zamanım yok.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Aynen kankileriniz girmiyor yaniForumda kimin hangi ip le girildiğine dair log sistemi var boş yapmayı bırak boş boş prim kass
@tuncer61 canım bak bu forumda hakkında tek bir şikayet olmadan satış yapan sayılı kişilerden gelip burda bana camur atmayı kes ve git o sacma salak filesini satmaya devam et yada bu paylaşılan filesi alıp makyaj yap sat ki öyle yapacan yakında
"1-120 55-120 Farm Server Files Satışta Tuncer61 sacma salak files satan güvencesiyle" diye başlık atarsın tamammı abisi sn git kumda oynamaya devam et hadi daha fazla boş yapma işim gücüm var seninle ilgilenecek zerre zamanım yok.
SAf git köşede ağla ekmek çıkmıyo sana- Katılım
- 19 Ara 2016
- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
sen şu 50 onlineli sunucuyu bile düzgün açamayan değilmisin![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hıhım prof bey 
avel adam ilk actığı sv de zaten milat2 dosyaları ile actı sonra geldi bizden alpar2 Metehan halini aldı bilip bilmeden burdan sallamaEvet ismetlerden bu filesi aldığını zannedip warez milat halini kakaladılar haberi yok![]()

- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,370
- DevLira
- 12
Ya rica etsem ismete veya ibrahime satın aldığın tarihte attığın paranın ssini atar mısın buraya senin için bulunduğum itham hakkında özür dilerim ben deEkran görüntülerine bakmadım gerek duymadım yaptığım ticaretten aldığım filestan bahsediyorum.Şahsen bir sıkıntı problem yaşamadım keyfi düzeltmelerimde bile yardımları dokunan kişiler o yüzden yine farklı algı yaratmaya çalışıp yok size ne veriyor kankileri destek çıkıyor gibi ithamlarda bulunmayın.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)