xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filesin bu halinde sorunlar mevcut ismete sorunları çözmesinde yardımlarda bulundum birkaç core ve saçma sapan packet hataları mevcut oyunu alta aldığınız anda oyuncuyu oyundan atmak gibi problemleri mevcuttu filesin şu anki halini kullanmanızı önermem sadece sistem sökebilirsiniz ismetteki güncel halinde bütün problemlerini çözdük son oyunda herhangi bir core mevcut değildi.
Vallahi ben ismetin elinin değdiği hiç bir şeyin kullanılmasını önemem de son halinde sorun yok dediğin ch1 2 3 paso gidiyordu yapma gözünü seveyim :)

Pesege ve İsmet denen şahıslardan files satın aldık ve bizimle hiç ilgilenmediler ve bozuk ve sorunlu dosyaları bize sattılar.
sattıkları files corelerle dolu arkadaşlar biz yandık siz yanmayın

Vallahi ben ismetin elinin değdiği hiç bir şeyin kullanılmasını önemem de son halinde sorun yok dediğin ch1 2 3 paso gidiyordu yapma gözünü seveyim :)
kankacım seni tanımam rofu ve benim yardımlarımla o files sorunsuz hale geldi bunu biliyorum rofuylada herhangi bir sohbetim yok sadece yardımcı oldugunu biliyorum. dahada cevap falan vermiyeceğim iyi geceler.

Pesege ve İsmet denen şahıslardan files satın aldık ve bizimle hiç ilgilenmediler ve bozuk ve sorunlu dosyaları bize sattılar.
sattıkları files corelerle dolu arkadaşlar biz yandık siz yanmayın
Attığım sslerde tek amaçlarının vurgun olduğu zaten belli şimdi bizi kötülemeye çalışıyorlar da umutun nasıl destek verdiğini ismetin de kabul ettiği ssleri de dökerim buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri