melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aylarca Sorunlu filesi millete kakaladın durdun utanmanda yok senin şimdi geldin burda files varezlenince tutuştun utanmandanmı yok onca insanı dolandırdın Dolandırcıı herif seni.
Madem sorunluydu neden o sorunlu dosyaları millete satıyordun boşyere yorum atma varezlendi işte o files zaten çöp oğlu çöp
Zaten bu da ismette kendi dedikleri yalanları kendileri ortaya çıkarıyor kimsenin uğraşmasına gerek kalmıyor xD

Zaten bu da ismette kendi dedikleri yalanları kendileri ortaya çıkarıyor kimsenin uğraşmasına gerek kalmıyor xD
Bunlar böyle zaten bunca zaman milleti sömürdüler Diğer satıcıları hep kötü gösterdiler Kendileri iyiymiş gibi ulan hiçbir bilgileride yok anca item eklemeyi bilirler divilipir diye dolanırlar ortalıkta kanser oluyordum ama artık rahatladım ohhhhhh

Konudaki files satışını yaptıktan sonra sorunlarını çözemediğiniz için altyapısını degiştirmeye karar verdiğiniz files değilmi?
En basitinden atma sorunu, konudaki dosyalar acayip sorunlu zaten filesi kurduğunuzda oyundan atmalar vs olacaktır.
Atma sorununu bizzat ben çözdüm ismet bana ulaşmıştı fileste rahat 5 6 tane atmaya sebebiyet verecek şeyler var.
Sonuç olarak senin yıkık olarak nitelendirdiğin arkadaş filesi adam edip satışa koyduğu için kısacası sizin yapamadığınızı yaptığı için kötülemişsin bu arkadaşı kötülemeye insanlara yanlış göstermeye hakkınız yok.

Konudaki files satışını yaptıktan sonra sorunlarını çözemediğiniz için altyapısını degiştirmeye karar verdiğiniz files değilmi?
En basitinden atma sorunu, konudaki dosyalar acayip sorunlu zaten filesi kurduğunuzda oyundan atmalar vs olacaktır.
Atma sorununu bizzat ben çözdüm ismet bana ulaşmıştı fileste rahat 5 6 tane atmaya sebebiyet verecek şeyler var.
Sonuç olarak senin yıkık olarak nitelendirdiğin arkadaş filesi adam edip satışa koyduğu için kısacası sizin yapamadığınızı yaptığı için kötülemişsin bu arkadaşı kötülemeye insanlara yanlış göstermeye hakkınız yok.
Attığım sste kimin ne kadar doğru kimin ne kadar yanlış olduğu belli :) ismetten birkaç kuruş aldın diye burada boş kelime yapma. Alt yapıyı evet biz değiştirecektik ama almaktan vaz geçtik sorunları clientteki sorunları yani biz gamede sizin gibi random core yemiyorduk :D alt yapıyı da değiştirmeyi isteme sebebimiz geçeceğimiz martyde temiz olması gereksiz kodlardan temizlenmiş olması geçen konuda da yazdım nereden sallayacağınızı şaşırdınız yazık kafanıza :D

AleMetin2 sahibiyim. Kesinlikle güncel dosyalar değildir. Şuan paylaşılan eski versiyon filesle oyun açmaya kalkmayın tavsiyemdir. İtina ile üşenmeden core verdiririz. Güncel dosyalar ismettedir. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri