Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
1-120/55-120 Lycanlı Gelişmiş Server Files | Veda Hediyesi

1-120/55-120 Lycanlı Gelişmiş Server Files | Veda Hediyesi 1

indirmek için izniniz yok
3.60 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

K envanter de yer değiştirince farklı item veriyordu fixlendi simya fixlendi offlineshop fixlendi kanatlar 18 emiş üstü gözükmeme üzerine düşmedim o da bitti sayılır simya efsun nesnesi bozuk çıktı efsun atarken saçma efsunlar veriyor bazı nijna yay fişlerinde ata binerken at hareket etmiyor saçma birşey var gaya mağzası bozuktu fixlendi yani özetliyim birini yapıyosun başka bi sorun çıkıyor keşke tüm sorunları bilsek ona göre olur olmazına varırdık ve birde ben hayatımda bu kadar ram tüketen files görmedim ne verirsen ver doymuyor
knk fıxlerı nerde onu de :) varsa atta bızde yararlanalım ya

K envanter de yer değiştirince farklı item veriyordu fixlendi simya fixlendi offlineshop fixlendi kanatlar 18 emiş üstü gözükmeme üzerine düşmedim o da bitti sayılır simya efsun nesnesi bozuk çıktı efsun atarken saçma efsunlar veriyor bazı nijna yay fişlerinde ata binerken at hareket etmiyor saçma birşey var gaya mağzası bozuktu fixlendi yani özetliyim birini yapıyosun başka bi sorun çıkıyor keşke tüm sorunları bilsek ona göre olur olmazına varırdık ve birde ben hayatımda bu kadar ram tüketen files görmedim ne verirsen ver doymuyor
atarsan bize de yardımcı olsan

Eline sağlık

files teşekkürler ama Rebirth sisteminde sıkıntı var galiba görevi 5e kadar getiriyosun 5. görevi yapınca geri 4. görevi veriyor nasıl düzeltebiliriz bunu acaba ?

files teşekkürler ama Rebirth sisteminde sıkıntı var galiba görevi 5e kadar getiriyosun 5. görevi yapınca geri 4. görevi veriyor nasıl düzeltebiliriz bunu acaba ?
onu ben yapmıstım quest cok skıntılı onun questten yapacan ayrıca exp ınıde sıfırlamalısın questten skıntılı questı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri