C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

CEF Browser Sistemi | Veda Hediyesi 2021-05-02

indirmek için izniniz yok

Ryuuku

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
54
Çözüm
1
Online süresi
2mo 16d
Reaksiyon Skoru
271
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
153
MmoLira
790
DevLira
0
Ticaret - 83.3%
5   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba millet ben Oğuzcan GÖKMEN.
Bunlar sizlere olan son hediyelerimdir, Metin2 ile olan ilişkimi tamamiyle kesmiş bulunmaktayım.
Parayla satıp emeğimden kazanç sağlamamaları için tüm dosyalarımı kendi isteğimle paylaşıyorum.
Boş muhabbetlere gerek yok, Teşekküre bile gerek duymuyorum. İsteyen kullansın istemeyen kullanmasın.
Dosyalarda en ufak bir açık dahi yoktur, inceleyebilir/inceletebilirsiniz. Tamamen açık kaynak ve lisanssızdır.
Virüstotal indiren biri ekleyebilir, upload etmek bile zahmetliydi zaten, yok illa sen ekle diyen olursa konuyu kapatsın umrumda olmaz.
Hadi iyi eğlenceler, 13 yıllık tecrübeme dayanarak sizlere diyebileceğim en büyük şey bu işleri boşverin metin2 hayat kurtarmaz boş yere vaktinizi emeğinizi paranızı harcamayın:)

7b1any.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ryuuku it is a shame to lose a great person like you! I wish you luck on your new journey and always come check out the news that the new school is bringing to metin2

Paylaşım için teşekkürler.

KNK WEB PANEL GELİŞMİŞ LİNKİ SİLİNMİŞ ATARMISIN BURDAN BANA

Web paneli bende indiremedim indiren varsa link atabilir mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri