- Konular
- 54
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 271
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 790
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba millet ben Oğuzcan GÖKMEN.
Bunlar sizlere olan son hediyelerimdir, Metin2 ile olan ilişkimi tamamiyle kesmiş bulunmaktayım.
Parayla satıp emeğimden kazanç sağlamamaları için tüm dosyalarımı kendi isteğimle paylaşıyorum.
Boş muhabbetlere gerek yok, Teşekküre bile gerek duymuyorum. İsteyen kullansın istemeyen kullanmasın.
Dosyalarda en ufak bir açık dahi yoktur, inceleyebilir/inceletebilirsiniz. Tamamen açık kaynak ve lisanssızdır.
Virüstotal indiren biri ekleyebilir, upload etmek bile zahmetliydi zaten, yok illa sen ekle diyen olursa konuyu kapatsın umrumda olmaz.
Hadi iyi eğlenceler, 13 yıllık tecrübeme dayanarak sizlere diyebileceğim en büyük şey bu işleri boşverin metin2 hayat kurtarmaz boş yere vaktinizi emeğinizi paranızı harcamayın
Bunlar sizlere olan son hediyelerimdir, Metin2 ile olan ilişkimi tamamiyle kesmiş bulunmaktayım.
Parayla satıp emeğimden kazanç sağlamamaları için tüm dosyalarımı kendi isteğimle paylaşıyorum.
Boş muhabbetlere gerek yok, Teşekküre bile gerek duymuyorum. İsteyen kullansın istemeyen kullanmasın.
Dosyalarda en ufak bir açık dahi yoktur, inceleyebilir/inceletebilirsiniz. Tamamen açık kaynak ve lisanssızdır.
Virüstotal indiren biri ekleyebilir, upload etmek bile zahmetliydi zaten, yok illa sen ekle diyen olursa konuyu kapatsın umrumda olmaz.
Hadi iyi eğlenceler, 13 yıllık tecrübeme dayanarak sizlere diyebileceğim en büyük şey bu işleri boşverin metin2 hayat kurtarmaz boş yere vaktinizi emeğinizi paranızı harcamayın

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 52
- Çözüm
- 32
- Online süresi
- 2mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,663
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)