kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Tıklamdan npc açma hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadosa1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
  • Etiketler Etiketler
    hile metin2 hile

sadosa1

Level 2
TM Üye
Konular
18
Online süresi
11m 3s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba. Ben bir pvp de oynuyorum adını vermiyim reklam olmasın. Bu pvp de belirli saatlerde bir etkinlik başlıyor ve bir npc çıkıyor. İçindeki itemler sınırları sayıda ve etkinlik daha başlamadan npc etrafında yüzlerce kullanıcı birikiyor. Acaba npc yi otomatik tıklayıp açabilicek ve hatta otomatik itemleri alabilicek bir şey bulmak istersem neyi araştırmam lazım böyle bir şey mümkün mü? Ayrı olarak oyunda oto pack var. Karakterlerin animasyonlarını falan silmeyi denedim ama yemiyor. Daha uygun bir durum önerisi olan var mı acaba? Konu yanlış yerdeyse çok özür dilerim.

Merhaba. Ben bir pvp de oynuyorum adını vermiyim reklam olmasın. Bu pvp de belirli saatlerde bir etkinlik başlıyor ve bir npc çıkıyor. İçindeki itemler sınırları sayıda ve etkinlik daha başlamadan npc etrafında yüzlerce kullanıcı birikiyor. Acaba npc yi otomatik tıklayıp açabilicek ve hatta otomatik itemleri alabilicek bir şey bulmak istersem neyi araştırmam lazım böyle bir şey mümkün mü? Ayrı olarak oyunda oto pack var. Karakterlerin animasyonlarını falan silmeyi denedim ama yemiyor. Daha uygun bir durum önerisi olan var mı acaba? Konu yanlış yerdeyse çok özür dilerim.
Bunu yapmak, bir nevi hile açmak gibi bir şey, hızlı oto macro işe yarar mı bilemeyiz :) denemek lazım. Korumayla da alakalı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri