noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Laptop GPU rising

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Legendy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 542
  • Etiketler Etiketler
    gpu

Dr.Legendy

DS Project - Anzel - Legendy
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
242
Çözüm
42
Online süresi
5mo 9d
Reaksiyon Skoru
978
Altın Konu
41
Başarım Puanı
224
MmoLira
4,198
DevLira
48
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Başlıkta da belirttiğim gibi GPU 50-70 arası değerlerde oluyor.
Client boştayken 70'leri görürken 2-3 bin adet metin veya mobb spawnlayınca GPU kullanımı 20'lere düşüyor.
Altyapıda ve sistemli halinde de aynı değerleri gözlemledim.

Çözüm
Ticaret - 100%
1   0   0
Cpu her iki durumda da 0 ile 2 arası değişiyor genel olarak. Ekranı kastıracak düzeyde slot çıkarınca değerler düşüyor. Cpu, gpu kullanımından ram kullanımına kadar.
Bir tek bende mi var bu durum anlayamadım. Şuan 1k online olan bir serveri indirip denedim. Laptop ile girince 60 70 arası gpu değeri görürken, sistem özellikleri laptopun belki 15 kat altında olan bir masaüstü pc de 10'u geçmiyor.
hmm ekran kasacak kadar slot diyorsun metin 2 leptoplarda onbord u kullanır harici ekran kartını görmüyor onda çalışmıyor o yüzden masaüstünde daha verimli çalışıyor bu sorun client den kaynaklı bir durum kodlar eski olduğu için
o kadar mob çağırınca cpu yükü ekran kartı yükünden daha fazla olduğu için öncelik işlemciye kayar render işlemleri biraz azalır işlemci üzerindeki yük azalana kadar o yüzden bu değerleri alıyor olabilirsiniz

o kadar mob çağırınca cpu yükü ekran kartı yükünden daha fazla olduğu için öncelik işlemciye kayar render işlemleri biraz azalır işlemci üzerindeki yük azalana kadar o yüzden bu değerleri alıyor olabilirsiniz
Cpu her iki durumda da 0 ile 2 arası değişiyor genel olarak. Ekranı kastıracak düzeyde slot çıkarınca değerler düşüyor. Cpu, gpu kullanımından ram kullanımına kadar.
Bir tek bende mi var bu durum anlayamadım. Şuan 1k online olan bir serveri indirip denedim. Laptop ile girince 60 70 arası gpu değeri görürken, sistem özellikleri laptopun belki 15 kat altında olan bir masaüstü pc de 10'u geçmiyor.

hmm ekran kasacak kadar slot diyorsun metin 2 leptoplarda onbord u kullanır harici ekran kartını görmüyor onda çalışmıyor o yüzden masaüstünde daha verimli çalışıyor bu sorun client den kaynaklı bir durum kodlar eski olduğu için

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri