Merhabalar öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar Bir Sunucuda gördüğüm script çok hoşuma gitti ve araştırmaya başladım kumandayla renk değiştiren RGB Farlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bu scripti nerede bulabilirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Büyük ihtimalle custom bir script bulması biraz zor olabilir. Ama tahminimce kumanda scriptine ek bir kaç yazılım ile çözülmüştür.Merhabalar öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar Bir Sunucuda gördüğüm script çok hoşuma gitti ve araştırmaya başladım kumandayla renk değiştiren RGB Farlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bu scripti nerede bulabilirim
Hocam bu şekilde evet fakat bunu mekaniğin verdiği bi kumandayla yönetiyoruz hareket halinde bile envanterden kumandayla yönetebiliyoruz
Büyük ihtimalle custom bir script bulması biraz zor olabilir. Ama tahminimce kumanda scriptine ek bir kaç yazılım ile çözülmüştür.Merhabalar öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar Bir Sunucuda gördüğüm script çok hoşuma gitti ve araştırmaya başladım kumandayla renk değiştiren RGB Farlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bu scripti nerede bulabilirim
Kendi Çabalarımızla nasıl yapabiliriz acaba bunu hocam bir methodu varmıBüyük ihtimalle custom bir script bulması biraz zor olabilir. Ama tahminimce kumanda scriptine ek bir kaç yazılım ile çözülmüştür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)