NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kumandalı RGB far

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FerdiK45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 651

FerdiK45

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
20h 41m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 5 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
36
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar Bir Sunucuda gördüğüm script çok hoşuma gitti ve araştırmaya başladım kumandayla renk değiştiren RGB Farlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bu scripti nerede bulabilirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar Bir Sunucuda gördüğüm script çok hoşuma gitti ve araştırmaya başladım kumandayla renk değiştiren RGB Farlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bu scripti nerede bulabilirim
Büyük ihtimalle custom bir script bulması biraz zor olabilir. Ama tahminimce kumanda scriptine ek bir kaç yazılım ile çözülmüştür.

Bu olabilirmi

Bu olabilirmi
Hocam bu şekilde evet fakat bunu mekaniğin verdiği bi kumandayla yönetiyoruz hareket halinde bile envanterden kumandayla yönetebiliyoruz

Büyük ihtimalle custom bir script bulması biraz zor olabilir. Ama tahminimce kumanda scriptine ek bir kaç yazılım ile çözülmüştür.

Kendi Çabalarımızla nasıl yapabiliriz acaba bunu hocam bir methodu varmı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri