Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ek iş olarak ne yapılabilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 426

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar , , malum zor dönemlerdeyiz , google'den baktıgım kadarıyla pek bir şey bulamadım , Aksam 18:00'da işten geliyorum , sonra gece 00:00 ' kadar boşluk bir zamanım oluyor ekstra olarak bilgisayar sistemimde ortalama denecek kadar iyi şuanda , bunun için o zamanın boş olmaması için ekstra iş arıyorum ( ekstra getiri olarak ) sizce ne yapılabilir ? ne önerirsiniz ? yapan varsa ne yapıyor ?

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Nasıl oluyor adminim bu iş bilgi vermeniz mümkünmüdür?
Kısaca bu iş nasıl bir iş;
Hazırlayacağın bir blog veya firma için bir tanıtım yazısı kesinlikle SEO içerikli anahtar kelimeler bulunmalıdır hazırlayacağın yazıda düzgün bir türkçe kullanımı ve imla kurallarına dikkat edilmelidir (blog yazılarında bu bazen önemsenmemekte) fakat bir işletmenin tanıtım yazısını hazırlarken kesinlikle dikkat edilmeli kelime sayısı ortalama olarak minimum 200 ila 350 kelime bulunmalıdır ve içeriğinde kesinlikle görsel bulunmalıdır google ve sosyal medya görsel boyutlandırmalarına uygun resim boyutu kullanmalısın.

Peki bu işi nasıl yapabilirim; Bu işi bir websitesi kurarak iş alabileceğin müşterilerin sana ulaşabileceği ve senin hakkında bilgi edinebileceği bir portföy site kurabilirsin veya Arama motoruna "Makale Satın Al" yazdığında çıkan yazarlık sitelerine yazarlık başvurusunda bulunarak oradanda iş alabilirsin.

Medium diye bir site vardı yazdığın makale görüntülendikçe ve beğenildikçe hesabına bakiye yatıyor fakat türkiyede ödeme alamıyorsun diye hatırlıyorum yabancı bir tanıdığın var ise yada yurt dışında bir banka hesabın var ise kolaylıkla kullanıp ödeme olabilirsin, umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Çözüm
Nasıl oluyor adminim bu iş bilgi vermeniz mümkünmüdür?
Kısaca bu iş nasıl bir iş;
Hazırlayacağın bir blog veya firma için bir tanıtım yazısı kesinlikle SEO içerikli anahtar kelimeler bulunmalıdır hazırlayacağın yazıda düzgün bir türkçe kullanımı ve imla kurallarına dikkat edilmelidir (blog yazılarında bu bazen önemsenmemekte) fakat bir işletmenin tanıtım yazısını hazırlarken kesinlikle dikkat edilmeli kelime sayısı ortalama olarak minimum 200 ila 350 kelime bulunmalıdır ve içeriğinde kesinlikle görsel bulunmalıdır google ve sosyal medya görsel boyutlandırmalarına uygun resim boyutu kullanmalısın.

Peki bu işi nasıl yapabilirim; Bu işi bir websitesi kurarak iş alabileceğin müşterilerin sana ulaşabileceği ve senin...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri