C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Dyson Sphere Program, Oyun Kılavuzu

TheJotun

Forumun Kalbinde
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
404
Çözüm
1
Online süresi
24d 38m
Reaksiyon Skoru
857
Altın Konu
22
TM Yaşı
5 Yıl 1 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
204
MmoLira
1,739
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

images (5).jpeg

Aşağıdaki Dyson Sphere Programı kılavuzu, üretim ağları oluşturmaya odaklanan bir strateji için temel ipuçları sağlar. Bu ipuçları ile maceranız sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlarla başa çıkabileceksiniz.

Kılavuz üç bölüme ayrılmıştır. İlk bölümde, kaynak çıkarma, üretim ağlarının genişletilmesi ve yeni teknolojilerin geliştirilmesi gibi temel oyun mekaniği hakkında bilgiler bulacaksınız.

İkincisi, oyun sırasında ortaya çıkabilecek soruların cevaplarını bulacağınız SSS bölümüdür. Bir makineye nasıl güç vereceğinizi veya ilk üssünüzü nereye koyacağınızı merak ediyorsanız, çözümleri burada bulacaksınız. Kılavuz, sistem gereksinimlerini ile sona ermektedir.

images (6).jpeg

Dyson Sphere Programı: Başlangıç ipuçları​

1. Oyunda, kendinizi prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyada bulacaksınız. Bu, oyuna başladığınız gezegenin her yaptığınızda farklı görüneceği anlamına gelir. Kaynakların oldukça yoğun olduğu bir yeri bulmak için gezegen görünümünü kullanın ve üssünüzü orada inşa etmeye başlayın.​
  2. Yönettiğiniz mekanizmanın çalışması için güç alması gerekir. Karmaşıklıklardan kaçınmak için envanterinizde her zaman yakıt bulunduğundan emin olmalısınız.​
  3. Üretim, birçok yararlı öğe üretebilen yeni binaların kilidini açan kapsamlı bir teknoloji ağacı sunuyor. Bu nedenle araştırmayı görmezden gelmeyin.​
  4. Oyunun önemli bir yönü, optimum taban dağıtımıdır.Üretim zincirlerinizin sorunsuz çalışmasını sağlayacak ve uzun mesafeler kat etmek zorunda kalmayacaksınız. Başlamak için seçtiğiniz alanı araziye göre belirleyin, belirli binaları nereye yerleştireceğinizi seçin.​
  5. Maden (madencilik makinesi), parça yapmak için gereken hammaddeleri çıkarmanıza izin veren bir binadır. Bunları inşa ettiğinizde, çıkarılacak malzeme miktarını göreceksiniz. Yapıyı döndürün ve olabildiğince çoğuna ulaşan bir konum bulun.

Dyson Sphere Programı: PC sistem gereksinimleri​

1. İşletim sistemi: Windows 7 64-bit​
  2. İşlemci: Intel Core i3-530 2.93 GHz​
  3. Ram: 4 GB​
  4. Ekran kartı : Nvidia GeForce GTX 750 Ti (2GB)​
  5. HD Disk alanı: 3 GB​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri