Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Piyasada sağlam anlatım yapan yok c++ hile kodlayıp rad studio ile işlev hele getiren kimese sorsan bir şeyler denetip duruyorlar burada ki konulara da baktım yetersiz bilgi. 2021 yılındayız daha bunu adam gibi anlatan yok, genel olarak anladığım ingilizce şart bu işler için internet'te arttığımızda yine türkçe kaynak yok malum yine ingilizce çevirsen çorba oluyor, demem o ki ders haline getirip bunları ücretli bir platformda yayınlayacak birisi yada birileri yok mu hiç bir emek ücretsiz olmaz onu biliyorum ücretli platformlar mevcut bunları orda paylaşırsa bir ders halinde mantıklı olmaz mı işinin ehli insanlar var ama adamlar neden çekip yapmıyor anlam veremiyorum bezen.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Free değil çekip atar platforma fiyata 5 bin tl'de yazabilir almak isteyen alır izler zatençekip bilgiyi paylaşırlarsa onların ne önemi kalır bu yüzden kimse girişmez kolay kolay
çekip bilgiyi paylaşırlarsa onların ne önemi kalır bu yüzden kimse girişmez kolay kolay
Free değil çekip atar platforma fiyata 5 bin tl'de yazabilir almak isteyen alır izler zatençekip bilgiyi paylaşırlarsa onların ne önemi kalır bu yüzden kimse girişmez kolay kolay
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)