- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server Files
forum.turkmmo.com
FreeBSD
forum.turkmmo.com
C++/C#/Python
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Client ve Pack Paylaşımları
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
PvP Resimleri - Ekran Görüntüleri
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Ücretli Pack Kurulum İşleri
forum.turkmmo.com
Whistle Kütüphaneleri Geliştirilmiş Altyapı Server Files
Merhaba Arkadaşlar. Filesi kurmak için gerekenler; Visual Studio 2019 (c++ oyun geliştirme kurulu olmalı) Freebsd 13.0, Freebsd 12.2 veya Freebsd 11 Freebsd kurulumu için Oracle VM VirtualBox programını kullanabilir veya VMWare Workstation programını kullanabilirsiniz. MySQL 8.0, gcc9 (MariaDB...
FreeBSD
FreeBSD 13.0 32 Bit GCC9/MYSQL8.0/ Hazır Source Build Etmelik VDI/ Sade ve Stabil
Kurulu gerekli paketler mysql8.0 gmake makedepend gcc9 git subversion python vb. toplam 49(+1 pkg) paket mevcut. You must be registered for see element. You must be registered for see element. You must be registered for see element. kullanıcı adı root şifre 12345
C++/C#/Python
Rubinum Envanter
Öncelikle bunu yazan rubinumculara, sonra yabancı forumda paylaşan Dex adlı arkadaşa ve en önemliside bu kaynağı bana atan @H4ZEJ 'e çok teşekkür ederim. arat def __LoadWindow(self): if self.isLoaded == 1: return self.isLoaded = 1 try...
Kostüm Gizleme Sistemi
Gifte her şey mevcuttur. İyi forumlar. You must be registered for see element. You must be registered for see element. Kuroko'dan alıntıdır.
Client ve Pack Paylaşımları
Lucas2 Unpack
Böyle swlerin unpackları çok tatlı oluyor, içi maden gibi kullanın arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. İçinde bide oyun içi nesne market var render targetli, ücretlide satılan tarzdan. Onunda ekmeğini yiyin afiyet olsun. import PYTHON_DYNAMIC_MODULE_2019 as pythonApi app =...
Official Karakter Seçim Ekranı (Wolfman Dahil)
Warezdeki dosyalarda wolfman tamamen aktif değil. Bazı eklemeler yapmadan wolfmanli olarak eklemeye çalışan arkadaşlar sıkıntı yaşıyordu. Bu dosyaların sorunu yok ekranda quest kalma sorunu yok. Wolfmansiz kullanmak isteyen arkadaşlar constinfo.py'den deaktif edebilirler. İyi forumlar. Link V.T...
Martysama's Pack Maker Lite
Aslında 2-3 aydır elimde yanlış hatırlamıyorsam. Martysama'nın müşterilerine sağladığı pack kapatma aracı. Tıpkı eternexus gibi. Farkları ekstra bir dosya açmanıza gerek yok. Her hangi bir packa sağ tıklamanız yeterli. Dosyayı martynin paylaştığı gibi bırakıyorum. Packı açmak istiyorsanız eix...
PvP Resimleri - Ekran Görüntüleri
FreeBSD 13 geliyor
geliyor paketleri kısaca özet geçeyim gcc9 mysql8 makedepend gmake yani sw açmak ve build için en ideali yakında...
1-120 / 55-120 Official/Global Server Files Çalışmaları
Bu konu güncellenebildiği güne kadar sorunsuz bir şekilde güncellenecektir. Güncellemeler asla aksamayacaktır. 24.03.2021 Envanter official servere uygun şekilde geliştirildi. Karakter kısmı officiale uygun şekilde geliştirildi. Görev kategori sistemi eklendi. 27.03.2021 Güncelleme çok geç...
Razuning Filese Wolfman Updatesi
@Razuning ne zaman halka açar bilemem gerekli güncellemeler yapıldı. Gerisi artık razuda.
turkmmo files adamdır #2
paylaştığım rubinum envanterdeki silah kostümde sorun vardı hazır en baştan eklerken kod yapısınıda tamamen değiştirdim kaldırmanız gereken kod blokları olduğunu farkettim konuyu bugün yarın güncellerim şimdi maç var .p @Tungа 'yı sevdiğimi söylemişmiydim bilmiyorum ama tekrar söyliyim @Tungа...
Official Pet Sistemi
Ücretli Pack Kurulum İşleri
Ücretli Teknik Destek
Lütfen bana artık özelden bu nasıl yapılıyo, şu nasıl eklenir, burda hata aldım lütfen yardımcı ol gibi şeyler söylemeyin. Sorduğunuz soru başına 100 ₺ ücret almaktayım. Serverinfo editler misin sorusu bile 100 ₺. Parayı almadan cevap vermem. Allah rızası için salın beni. Forum uzman üye almış...
Son düzenleme: