Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Pack'teki Dosya Yüklenemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 656

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bi' zindan takip sistemi eklemeye çalışıyorum ama pack kısmında sorun yaşıyorum.
X dosyasında .sub uzantılı bir dosyanın yolu yazıyor, GUI için. Pencereyi açıp butona tıkladığım zaman client kapanıyor.
Dosya yüklenemediği için. Dosyanın yolu doğru, orada o isme sahip bir dosya var. Uzantıları da doğru, her şey olması gerektiği gibi.
Ancak neticede hata alıyorum. Siz daha önce böyle bir problemle karşılaştınız mı? Nasıl üstesinden geldiniz?
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

Not: Konuya uygun başlık bulmakta zorlandım. Konunun içeriğine daha uygun bir başlık bulursanız lütfen güncelleyin sayın yöneticilerim.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Bi' zindan takip sistemi eklemeye çalışıyorum ama pack kısmında sorun yaşıyorum.
X dosyasında .sub uzantılı bir dosyanın yolu yazıyor, GUI için. Pencereyi açıp butona tıkladığım zaman client kapanıyor.
Dosya yüklenemediği için. Dosyanın yolu doğru, orada o isme sahip bir dosya var. Uzantıları da doğru, her şey olması gerektiği gibi.
Ancak neticede hata alıyorum. Siz daha önce böyle bir problemle karşılaştınız mı? Nasıl üstesinden geldiniz?
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

Not: Konuya uygun başlık bulmakta zorlandım. Konunun içeriğine daha uygun bir başlık bulursanız lütfen güncelleyin sayın yöneticilerim.
.sub dosyasının içindeki dosya yerinde değidir. Örnek :
YwOhT.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri