En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sürekli aynı boş muhabbetten sıkılmadınız mı artık ? Burada orjinal paylaşılan içerikler de öve öve bitiremediğiniz yabancı forumlarda paylaşılıyor. Gidip onların altına Turkmmo'dan almışsın vb. yazıyor musunuz acaba merak ediyorum.Yabancı forumlar olmasa sanırım forumda paylaşm olmuyacak hangi konu açsam alıntı yada kopyala yapıştır, sonra devolope.
Paylaşımı eleştirme hakkın olduğu gibi benimde senin yorumuna kendi düşüncemi yapma hakkım var. Şu ana kadar kimseye gözümde statü koymadım bir farkın yok diğer üyelerden. Bence de dediğin gibi fazla zorlama şansını işlerine bak.Sen kimsin be sürekli sıkılmadınızmı diyerek cümleye başlıyorsun) ben daha ilk defa yorum yapıyorum burası özgür bir forum sen ne hakla benim yorumumu bu şekilde vurgulayabilirsinki. Sanane benim yorumumdan sen ne diye üzerine alınıyorsun canım benim onu anlamadım
lütfen daha fazla gece gece beni de yorma işim var başkalarıyla beni karıştırma ben o kişiler değilim hadi iyi yapıştırmalar.
Ben dev değilim kardeşim ben konu açarak popülizm de yapmıyorum ve çıkar şöhret içinde yapmıyorum benim amacım birilerine faydası dokunmak ve yardımcı olmak ben metin2 geliştiriciyim de demedim konudaki sistem banada ait demedim boş fikirlerini kendine sakla kardeşim iyi geceler.Yabancı forumlar olmasa sanırım forumda paylaşm olmuyacak hangi konu açsam alıntı yada kopyala yapıştır, sonra devolope.
hakketten de öyle olmuşonlar genelde altına
Source: TurkMMO diye yazıp duruyolar bizde yabancı forum adı vermek yasak mesela ben buraya
yazsam 15 dakka sonra altta bir ibare görürsün
"Moderatör tarafından düzenlendi."
çeviri çok kötü eğer türksen bu cümleleri değiştir baya devrik olmuş eğer yabancı bir uzmansan very good
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)