Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Whistle Kütüphaneleri Geliştirilmiş Altyapı Server Files

Whistle Kütüphaneleri Geliştirilmiş Altyapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

niye kapansın ki sen martrysamanın üzerine birkaç düzenleme yapıp ücretliye koymuşsun seninki açık :)
bende 2 tane kostüm eklerim bir kaçtane fix eklerim düzenlendi derim koyarım foruma :D
hem burda kapansa nolcak diğer forumlar var :D

Olduğu gibi paylaşmak yasak. Tabi sistem ekleyip satabilir veya paylaşabilirsin. Mesela Turkmmo altyapı martysama 4.9.7 üzerine geliştirilmiş. Benzer şekilde paylaşabilirsin. Ayriyeten benim satıştaki filesin artık marty'le benzer bir yanı kalmadı core veren kısımlar buglar vs vs tümünü giderdik. v5 te olsa saf haline onlarca sorun mevcut.

Ellerine sağlık. :)

Kurallar kurallar diyip de paylaşımları kısıtlayan yönetim, alıntı konuyu kendi konusuymuş gibi paylaşan emek hırsızı diğer yönetim üyelerini terbiye etsin önce

Kurallar kurallar diyip de paylaşımları kısıtlayan yönetim, alıntı konuyu kendi konusuymuş gibi paylaşan emek hırsızı diğer yönetim üyelerini terbiye etsin önce
banamı sövüyon yönetimemi hacı

alıntıcı bi mod var diğer konuları kopyalayıp paylaşıyor.
örneğin x forumdaki konuyu açan kişi konuyu kendisini yaptığını yazıp paylaşıyor bu normal.
fakat burdaki modda aynı yazıyı kopyalayıp aynı konuyu açıyor.aynı konuyu açtığı için kendisi yaptığını anlatan x konuda yazılarıda kopyalıyor.
bunu yorumda belirtiyoruz cevap bile vermiyor aynı devam ediyor.

şimdi x forumu var mı bilmiyorum örnek diye yazdım hani matematikdeki x y var ya
x forumu var diye banda atabilirler reklam heralde.

sayın cumhurbaşkanımız foruma lakap taksa paralel forum derdi.
tKAkcPz.jpg

böyle durumları fazla düşünmemek lazım. sicili kabarık üyeler bile tekrardan yönetime alınabiliyorsa, çok bir şey beklememek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri