- Konular
- 2
- Online süresi
- 1g 69762s
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 68
- TM Yaşı
- 7 Yıl 16 Gün
- MmoLira
- 865
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu konuyu görünce şaşırdım doğrusu. En azından adımı etiketlediğiniz için teşekkür ederim.
Dosyaları belirli aralıklarla güncelliyorum bu yüzden ana repodan indirilmesini tavsiye ederim.
Dosyaları belirli aralıklarla güncelliyorum bu yüzden ana repodan indirilmesini tavsiye ederim.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 479
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 12,498
- DevLira
- 6
Bu ayrıştırmalardan yok başka forummuş felan filan burda çoğu insan biliyor zaten o forumun ne olduğunu veya bu forumun ne olduğunu keşke türk platformları hep birlikte olsa ama düşünce sıfır kural denen şey ise saçmalık ötesi kuralları koyan yöneten veya değiştiren yine sizsiniz. o yüzden kurallar gibi bir cevap neyse....
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 612
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,897
- DevLira
- 42
maalesef knkBu ayrıştırmalardan yok başka forummuş felan filan burda çoğu insan biliyor zaten o forumun ne olduğunu veya bu forumun ne olduğunu keşke türk platformları hep birlikte olsa ama düşünce sıfır kural denen şey ise saçmalık ötesi kuralları koyan yöneten veya değiştiren yine sizsiniz. o yüzden kurallar gibi bir cevap neyse....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)