- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SELAMUN ALEYKUM
KONUMA HOŞGELDİNİZ
Herkese Merhaba Arkadaslar
Tüm Paylaşımlarıma Göz atabilirsiniz...
KONUMA HOŞGELDİNİZ
Herkese Merhaba Arkadaslar
Tüm Paylaşımlarıma Göz atabilirsiniz...
Sıcak Röportaj - Tuncer Merez Kimdir?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Hemen her gün Youtube’da ilginç ve farklı konulara değinen kanallara ve öğretici video içeriklerine bakmaya çalışıyorum. Bir derya Youtube! Zaman kaybı pek çok kanal da var, zamanımızı doğru kullanmamızı sağlayan hesaplar da… İşte bugün uzun zamandır...
Avengers - Endgame Hakkında!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Ben dahil Bircok ızleyıcısını esırı altına almıs Avengers film serisinin Son fılmı olan sanırım :) Endgame filmin Konusu Arkadaslar. Film Konusu Thanos'un (Josh Brolin) Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi Dünya dengesini kurması nedeniyle...
Avatar 2 Hakkında Bilinmesi Gerekenler
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Tüm zamanların en yüksek hasılata ulaşan filmlerinden Avatar’ın hikâyesini devam ettirecek olan, James Cameron imzalı Avatar 2 hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. Avatar 2 ve 3 Aynı Anda Çekiliyor James Cameron, Avatar’ı beş filmlik bir seriye...
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu yasalaştı
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması getiren 18 maddelik yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 1) Meclisten geçen kanunla, kamuya atanacaklar için uygulanan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında köklü değişiklikler yapıldı. 2)...
Venom 2 Hakkında!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Venom 2'dan ilk detaylar gelmeye başladı. Andy Serkis'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Venom 2"nun çekimleri bir süredir devam ediyor. Ancak yönetmen, film hakkında henüz hiçbir detay vermek istemiyordu. Geçtiğimiz gün içerisinde ise Woody Harrellson'ın...
Ghost Rider 3 Başka Bir Film Olacak mı?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Ghost Rider 2007'de piyasaya sürüldü ve gerçekten eğlenceliydi. Nicolas Cage, filmdeki oyunculuğu ile iyi bir iş çıkardı. Film, başıboş kafatasına sahip bir karaktere dayanıyordu. Film finansal olarak oldukça başarılıydı, bu yüzden bir devam filmi onaylandı...
Teen Wolf 7. Sezon Neden Yayınlanmadı?
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ MTV’de yayınlanan ve oldukça sevilen dizi Teen Wolf’un 7.sezonu neden yayınlanmadı ve ne zaman yayınlanacak? Çoğu kişi bu sorunun cevabını oldukça merak ediyor. Teen Wolf dünya çapında en çok izlenen dizilerden birisi. İlk sezonu 2011 yılında yayınlandı. O...
Doctor Strange 2'den Güncellemeler!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Elizabeth Olsen, Jimmy Kimmel ile Doctor Strange hakkında konuştu. Doctor Strange In The Multiverse of Madness hakkında yeni bilgiler edinildi. Scarlet Witch karakteriyle birlikte hem WandaVision, hem de Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta...
Lars2 - Turan2 - Onix2 Adlı Grafik Çalışmaları | PSD Konuda Yer Alıyor...!
Ücretsiz Metin2 Pvp Server Logoları Ücretsiz PSD #EsatOfficial Download PSD+ VirüsTotal
Tek Kat Zindan Questleri #EsatOfficial
Tek Kat Zindan Questleri #EsatOfficial Download+ VirüsTotal
Win10 Otomatik Güncelleme Sistemi Engelleme #EsatOfficial
[TR] Windows 10 - İşletim sistemi Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen, Windows NT ailesinden bir işletim sistemidir. Windows NT ailesinin son çıkan sürümüdür. Windows 8.1'in halefi, yaklaşık beş yıl önce yayınlandı, 15 Temmuz 2015'te üretime sunuldu ve genel olarak 29 Temmuz 2015'te...
Point Blank Hazır Makro Ayarları
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar Bugun Sızlere Point Blank Oyunu hakkında Logitech Kullanıcıları için Hazırladıgım Makroyu Paylasıyorum İyi Kullanımlar Kullanmak İçin İndirdiğiniz Dosyayı Logitech Gaming Software Programını açıp içeri aktarmanız yeterlidir. Hazır...
Metin2 Server Loading Görselleri - Ücretsiz PSD #EsatOfficial
Selam Arkadaslar... Sizlere Güzel Buldugum bır loading görselini paylaşıyorum psd içerisinde iyi kullanımlar.
Metin2 Server Kapak Görseli v4 - Ücretsiz PSD
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Sizlere Güzel Metin2 Server Kapak Afiş vb. Görselini paylaşıyorum psd içerisinde iyi kullanımlar dilerim...
MMO Grafik Çalışmalar | Dev Arşiv PSD Konuda Yer Alıyor...!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Önemli: Arşiv içinde Kimilerinin Ücretle Satmaya Çalıştığı Logo / kapak / afiş / reklam banner vb. görsellerin PSD si Mevcuttur. Yetmedı Pıyasada 50 Tl den Satılan CC Pack Arsıvınıde Sızlerle Paylasıyorum Iyı Kullanımlar Dılerım Şimdiden. Merhaba...
Topluluk Discord Şablonu | Hazır Oda & Hazır Rol
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar Forum Gibi Discord Topluluguna sahıp discord kullanıcıları ıcın hazırladıgım şablonu sizlere sunuyorum iyi kullanımlar. https://discord.new/sq7g2kvdbdmT ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Lonca / Klan Discord Şablonu | Hazır Oda & Hazır Rol
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar Lonca/Klan Topluluguna sahıp discord kullanıcıları ıcın hazırladıgım şablonu sizlere sunuyorum iyi kullanımlar. https://discord.new/HTpKCN6ZUpcb ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Metin2 Şeffaf Lonca Simgeleri Dev Arşiv | #EsatOfficial
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ You must be registered for see element. Merhaba Arkadaslar Sizler ıcın Arastırıp Derledıgım Metin2 Şeffaf Lonca Simgelerini Sizlere Sunmaktan gurur Duyarım. You must be registered for see element.You must be registered for see element.
Wolfteam Bedava Çarlar
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Oyun severler için hazırlanmış olan wolfteam hesapları oyunda dilediğiniz gibi işlem yapmanıza olanak sağlamaktadır. Online oyun severler için en çok tercih edilen oyunu wolfteam hesap aç seçeneği ile açacağınız hesap üzerinden oynama imkanı...
Nick Aramakta Zorlukmu Çekiyorsunuz!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Arsen Lüpen Ambusher – Pusucu Avenger – İntikamcı Bane – Yıkım The Armor – Zırh Arsenal – Cephanelik Agitator – Karıştırıcı Agony – Izdırap Albatros – Albatros Amazon – Amazon Moment – An Trink – Ziynet Twitch – Seğirme Username – Kullanıcı adı Critical Role...
Klan İsimleri Aramakta Zorlukmu Çekiyorsunuz!
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Klan isimleri arayan oyunseverlere birbirinden güzel ve anlamlı, oyunlara özel clan isimleri listemizi derledik. Seçmece bunlar, seçmece! Bir oyunda takımımız için seçtiğimiz nickler oldukça önemli. Klan isimleri o takımda bulunan oyuncuların takıma...
Captcha Çözücü / Captcha Solver Source Dosyaları Sizlerle
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar bu konuda Captcha Çözücü / Captcha Solver Source Dosyalarını Paylasıyorum Captcha'ları çözmek için AForge.NET ve Tesseract ile entegre C#'ın nasıl kullanılacağını gösteren bir proje Bu teknik, doğrulama karakterlerinin parçası olmayan tüm...
Point Blank Hazır Makro Ayarları
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar Bugun Sızlere Point Blank Oyunu hakkında Logitech Kullanıcıları için Hazırladıgım Makroyu Paylasıyorum İyi Kullanımlar Kullanmak İçin İndirdiğiniz Dosyayı Logitech Gaming Software Programını açıp içeri aktarmanız yeterlidir. Hazır...
65-250 Rinamt2 Tarzı Uyarlanmış Server Files Dosyaları
Sabah erken saatlerinde bana ulaşan MAJESTE - Can olarak bilinen şahsın bana ulaştırmış olduğu server files dosyalarını sizlerle paylaşıyorum. Kendisi benden rica etti sen paylaşırmısın diğe bende kıramadım FULL PACKK , GAME MYSQL , GAME SRC , CLİENT SRC You must be registered for see element...
YeşilSancak Adlı Grafik Çalışmaları #2 - PSD isteyen yorum atabilir
Şu Anda Bilmeniz Gereken 6 Farklı Giyilebilir Teknoloji Türü
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Daha yaygın olarak giyilebilir cihazlar olarak bilinen giyilebilir akıllı cihazlar, son on yılda tüketiciler arasında istikrarlı bir takipçi kitlesi kazandı. Piyasada bulunan modern giyilebilir teknoloji örnekleri, başa takılan ekranlardan giyim ve...
Tabletlerle ilgili 5 yaygın sorun
Bir akıllı telefondan daha büyük ama bir dizüstü bilgisayardan çok daha hafif olan tabletlerin şık teknoloji parçaları olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak tüm teknoloji parçaları gibi, ara sıra hıçkırık yaşarlar. Bu sorunlar genellikle bizi hüsrana uğratıyor ve tabletlerimizi duvara...
En İyi Video Oyun Motorları
SELAMUN ALEYKUM KONUMA HOŞGELDİNİZ Merhaba Arkadaslar bu konuda size En iyi 10 Video Oyun Motorlarını derledim Tercih Size Kalmıştır Kolay Gelsin :) UNREAL ENGINE En popüler ve yaygın olarak kullanılan oyun motorlarından biri Epic Games tarafından Unreal Engine’dir. Unity Popüler olan...
Son düzenleme:
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Eline sağlık, başarılar dilerim.
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
tesekkurler <3Eline sağlık, başarılar dilerim.
- Konular
- 150
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 749
- DevLira
- 10
Teşekkür ederiz, bu güzel paylaşımların ve foruma katkın için. Umarım daha iyi yerlere gelirsin.
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
tesekkurler rıca ederımTeşekkür ederiz, bu güzel paylaşımların ve foruma katkın için. Umarım daha iyi yerlere gelirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)