- Konular
- 150
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 749
- DevLira
- 10
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Buradan TurkMMO üyelerine ve, Forum Yöneticilerine selamlarımı sunuyorum <3 Nasibimiz de varsa, şansımızı deneyelim. Allahın izniyle...
Quest & Lua Hizmetleri
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Quest & Lua Hizmetleri
Güncel Boss Duyuruları Quest | Lua
Herkese selamlar, Güncel olarak Boss Duyurularını paylaşmak istedim, çoğu konunun kapandığını eski olduğunu gördüm ve paylaşma kararı aldım. / yasak ise kapatılabilir. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İyi kullanmalar diliyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
Lonca Arenası Çit Sistemi Quest | Lua
iyi kullanımlar dilerim, daha önce böyle bir konu açıldıysa kapatılabilir. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ox Chat Engeli ve Log Temizle Quest | Lua
Herkese merhaba, Arayan arkadaşların olduğunu gördüm paylaşmak istedim. Eğer paylaşıldıysa ve sorunsuz ise konu kapatılabilir. Diğerlerinin problemli olduğunu söyledikleri için paylaşma gereğinde bulundum. İyi kullanmalar :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
213 Adet Quest | Lua ( artık tek tek aramanıza gerek kalmayacak )
Merhaba arkadaşlar, tek tek quest aramamanız için, 213 Adet Quest | Lua paylaşıyorum, içerisinde işinize yarayacak bir çok, QUEST mevcuttur. İyi kullanımlar dilerim :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Duello Turnuvası Text Quest | Lua
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. paylaşıldıysa / kapatılabilir.
Lonca Turnuva Sistemi Quest | Lua
Arayanların olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim iyi kullanımlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. & Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Metin2 Yönetici Sistemi Quest | Lua
iyi kullanımlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Örümcek Zindanı, Level Engeli Quest | Lua
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. kanıt; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Leveliniz yetmiyor ise, sistem sizi kendi köyünüze ışınlar ve, bilgilendirme yapar. iyi kullanmalar :)
Envanter Yanı Hızlı Menü İconları ( 30 Adet )
Zamanında çok aramıştım, güzel kaliteli Hızlı Menü iconları, şimdi size nasip oldu demek ki :) iyi kullanımlar dilerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgilendirme % İnceleme Rehberleri;
Asus ROG Strix Scope RX Optik Oyun Klavyesi İncelemesi:
Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün Asus ROG Strix Scope RX Optik Oyun Klavyesi İncelemesi: ile karşınızdayım; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. KARARIMIZ Asus ROG Strix Scope RX, optik anahtarlar, tuş başına RGB aydınlatma ve birçok oyun odaklı özelliğe sahip çekici bir klavyedir. Yalnızca...
MSI GEFORCE RTX 3060 GAMİNG X 12G İNCELEME ve REHBER!
Herkese Merhabalar, Bu gün MSI GEFORCE RTX 3060 GAMİNG X 12G İNCELEME REHBERİ İLE KARŞINIZDAYIM; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu GPU sınıfı için dengeli bir tasarım Güçlü Amper özellik seti 12 GB, geleceğe yönelik biraz provizyon sunar RTX 2060 öncülüne göre yeterli yükseltme yok 3060...
Pimoroni Keybow 2040 İnceleme: Pi Silikon İçinde Programlanabilir Klavye
Merhabalar, Bu gün Pimoroni Keybow 2040 : Pi Silikon İçinde Programlanabilir Klavye inceleme Rehberi ile karşınızdayım; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Pimoroni Keybow Kararı; Keybow 2040, tam olarak yapmaya çalıştığı şeyi yapan iyi yapılmış bir karttır. CircuitPython kitaplığı, ihtiyaç...
Silicon Power UD70 M.2 SSD İnceleme: Düşük Maliyetli PC ile Gen3 Hızı
Herkese merhaba, Bu gün, Silicon Power UD70 M.2 SSD İnceleme: Düşük Maliyetli PC ile Gen3 Hızı olan SSD'yi inceleyeceğiz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Silicon Power UD70 M.2 SSD KARARI; Karşılaştığımız en iyi görünümlü M.2 NVMe SSD olmasa da, Silicon Power'ın UD70'i cazip...
FIFA21 - REHBERİ
Merhabalar, Bu FIFA 21 kılavuzu , oyunu oynamaya başlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri içerir. İlk bölüm, sahada hareket etme, pas verme, ateş etme, hücum eylemi gerçekleştirme ve etkili savunma oyunu gibi oyunun temellerini ayrıntılı olarak tartışıyor. FIFA 21 kılavuzumuzun ikinci bölümü...
Minecraft Zindanları Kılavuzu
Bu Minecraft Dungeons kılavuzu , popüler Minecraft'ın bu aksiyon yan ürünü hakkında eksiksiz bir bilgi seti içerir . Minecraft Dungeons'taki harita oldukça özel olduğu için, bu konuyu kapsamlı bir şekilde açıklamak için birkaç sayfa ayırdık. Rehberimiz, karakterinizin haritada görünüp...
Hitman3 Başlangıç Kılavuzu
Merhabalar, Hitman 3: Başlangıç kılavuzu Aşağıda, maceralarına Hitman 3 ile başlayan oyuncular için bazı hızlı ipuçları verilmiştir . Görevleri tamamlamayı ve tespit edilmekten kaçınmayı sizin için kolaylaştıracak unsurlara dikkat ediyoruz. Oyunu olabildiğince sık kaydedin ve birkaç farklı yuva...
Razer Naga X İncelemesi
Merhabalar, bu gün Razer Naga X incelemesi ile karşınızdayım; Razer, klasik MMO faresini 2021'e getiriyor, ancak rekabet değişti. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Razer Naga X Kararı; Razer Naga X, sınıfının en iyisi bir sensör, 16 programlanabilir düğme ve harika bir şekil sunuyor...
MSI GEFORCE RTX 3060 GAMİNG X 12G İNCELEME ve REHBER!
Herkese Merhabalar, Bu gün MSI GEFORCE RTX 3060 GAMİNG X 12G İNCELEME REHBERİ İLE KARŞINIZDAYIM; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu GPU sınıfı için dengeli bir tasarım Güçlü Amper özellik seti 12 GB, geleceğe yönelik biraz provizyon sunar RTX 2060 öncülüne göre yeterli yükseltme yok 3060...
Samsung 980 M.2 NVMe SSD İnceleme: ve REHBERI
Herkese merhabalar, Bu gün Samsung 980 M.2 NVMe SSD: 1 TB ; İnceleme ve REHBERI ile karşınızdayım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Samsung 980, şirketin şimdiye kadarki en hızlı flaşını barındıran ucuz bir M.2 SSD'dir. Samsung 980 Pro gibi en iyinin en iyisini aramıyorsanız, ancak yine...
ALİENWARE AURORA RYZEN EDİTİON OYUN BİLGİSAYARI İNCELEMESİ
Herkese merhaba, Bu gün ALİENWARE AURORA RYZEN EDİTİON OYUN BİLGİSAYARI İNCELEMESİ ile karşınızdayım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İÇİN Mükemmel 4K oyun performansı Fiyatlandırma KARŞISINDA Işın izleme performansı Çok gürültülü Şu anda, önceden oluşturulmuş bir sistem satın almak...
ASUS TUF GAMİNG DASH 15 İNCELEMESİ
Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün ASUS TUF GAMİNG DASH 15 İNCELEMESİ ile karşınızdayım; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İÇİN Makul fiyat Nvidia RTX 3070 İnce ve hafif Harika genel özellikler KARŞISINDA Dört çekirdekli CPU'nun bazı sınırları vardır Zayıf pil ömrü Asus TUF Gaming...
Corsair K65 RGB Mini Oyun Klavyesi İncelemesi
Herkese merhaba arkadaşlar, Bu gün Corsair K65 RGB Mini oyun Klavyesi İncelemesi ile karşınızdayım; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Corsair K65 RGB Mini, birkaç (çoğunlukla kozmetik) kusurlara rağmen% 60 form faktörü için farkındalık yaratmaya yardımcı olması gereken, iyi performans gösteren...
Samsung 980 M.2 NVMe SSD İnceleme:
Merhaba bu gün, Samsung 980 M.2 NVMe SSD İnceleme: ile karşınızdayım :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. KARARLARI; Samsung 980 Pro gibi en iyinin en iyisini aramıyorsanız, ancak yine de büyük dosyalar veya grafik ağırlıklı oyunlar için daha uygun bir fiyata sağlam bir performans...
XBOX KABLOSUZ MİKROFONLU KULAKLIK İNCELEMESİ
Merhaba arkadaşlar, bu gün XBOX KABLOSUZ MİKRAFONLU KULAKLIK İNCELEMESİ ile karşınızdayım; + İyi değer Güzel, minimalist tasarım Katı Stereo Ses - Sanal Surround Ses ekstra maliyet 3,5 mm jak yok Bluetooth kontrolleri eksik Microsoft, yeni kablosuz oyun kulaklığını bir fragmanda gizlice...
GİGABYTE GEFORCE RTX 3060 EAGLE OC İNCELEMESİ
Herkese merhabalar, bu gün GİGABYTE GEFORCE RTX 3060 EAGLE OC İNCELEMESİ ile karşınızdayım; + Güçlü Amper özellik seti 12 GB, geleceğe yönelik biraz provizyon sunar - RTX 2060 öncülüne göre yeterli yükseltme yok En sessiz soğutucular değil ABD'de aptal OC primi En son grafik kartı...
ASUS TUF GAMİNG DASH 15 İNCELEMESİ
Herkese merhaba arkadaşlar bu gün, ASUS TUF GAMİNG DASH 15 İNCELEMESİ ile karşınızdayım; + Makul fiyat Nvidia RTX 3070 İnce ve hafif Harika genel özellikler - Dört çekirdekli CPU'nun bazı sınırları vardır Zayıf pil ömrü Asus TUF Gaming Dash 15, son oyun dizüstü bilgisayar terimlerinde...
Roblox - Oyun İnceleme & Rehberi
Merhaba arkadaşlar, bu gün benim anlatımım olan ve bana ait olan Roblox - Oyun İnceleme & Rehberi ile karşınızdayım, umarım Orjinal konu seçilir :) Minecraft tarzı oyunları sever misiniz? O zaman bu oyunun tam sizlere göre olduğunu söyleyebilirim. Konu aldığımız bu oyun 2005 yılında piyasaya...
Legends of Runeterra Bilgilendirme & Rehberi
Sağlık ve Mana Sistemi Kart oyunlarının büyük çoğunluğunda olduğu gibi, LoR’da da kazanmak, rakibin yaşam puanlarını sıfırlamaktan geçiyor. LoR’da yaşam puanlarımızı Nexus puanlarımız temsil ediyor. Zaten LoL oynayanlar da bilirler ki, LoL’de bir oyunu kazanmak için rakip Nexus’u yok etmek...
Red Dead Online & Bilinmesi gereken 5 MADDE;
Merhaba arkadaşlar, bu gün Red Dead Online oynanışı hakkında bilinen gereken 5 MADDE'yi ele alacağız :) 26 Ekim itibariyle PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapan Red Dead Redemption 2, oyunculara Vahşi Batı atmosferini yaşamaları için enfes bir dünya sunuyordu. Önce oyunun...
Son düzenleme:
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,311
- DevLira
- 11
Ellerine sağlık 

- Konular
- 5,602
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 11,960
- DevLira
- 297
Eline sağlık, paylaşımlarının devamını bekliyoruz. 

- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Uzmanlık yollunda başarılar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)