Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Assassin's Creed Odyssey'de avcı olursanız inanılmaz derecede güçlü olursunuz, tabii sadece avcılığa karşı. Oyunun sonunda, iyi gelişmiş bir karakter oluşturursanız, bir düşmanı kafadan vurmayı denerseniz ona 1 milyondan fazla hasar verirsiniz. Bu konumuzda, bence oyundaki en güçlü sınıfı oluşturmanıza yardımcı olacak adım adım ipuçlarını size sunmuş olacağım.
Birinci adım - Artemis'in Seti (Artemis's Bow)
Artemis'in setini almak, Hunter Build i için kesinlikle gereklidir. Efsanevi canavarları öldürerek bu seti elde edebilirsiniz. Bu avcılık görevlerini Phokis'te başlatabilir ve bulabilirsiniz. "Artemis'in Kızları"(Daughters of Artemis) yan görevini başlat.
Efsanevi bir hayvanı her öldürdüğünüzde Daphnae'ye geri dönün ve ona derileri verin. Yay hasarını büyük ölçüde artırabilecek efsanevi Artemis setine sahip olmak için tüm avları tamamlayın. (Önemli bir hatırlatma. Eğer Daphnae'yi öldürmeye çalışırsanız bu görevleri asla bir daha alamazsınız)
Tüm zırh parçalarını donatın ve geliştirin. Bu adımda bile hasarınız önemli ölçüde artacaktır.
İkinci Adım - Daha güçlü bir Yay Seçin
Pekala, karakterimizin şuan Artemis setini taktığını düşünelim, fakat yine de kendimizi güçlü hissettirecek bir silah bulmalıyız yani yay. Aşağıda bunlar için size birkaç seçenek listeledik:
Achilles's Bow - Bu yay, Devastating Shot yeteneği ile size + %20 Avcı hasarı veren bir yeteneğe sahiptir. Bu yeteneği her zaman kullanacağınız için çok kullanışlıdır. Bu yayı almak için Medea the Marksman'ı yenin. Bu düşman seviye 21'de karşımıza çıkacak, yani bu paralı askerleri kolayca bulabilir, öldürebilir ve yayı alabilirsiniz.
Eros's Bow - Bu yay, kullandıktan sonra size +%50 özel oklara karşı savunma şansı veren harika bir yeteneğe sahiptir. Eros'un Yayını Messenia'da alabilirsiniz.
Vine Bow - Bu yay, size +%25 Hunter hasarı veren benzersiz bir yeteneğe sahiptir, ancak zırhınızı %-15 düşürür, bunu kabul ediyorsanız bu yayı kuşanabilirsiniz. Bu yayı almak için Oikos of the Olympians'u ziyaret etmeniz veya Helix puanları ile satın almanız veya Olimpiyat Hediyeleri'nde ki görevi yapıp almanız gerekiyor.
Üçüncü Adım - Yay'a Yetenek Eklemek
Bir demircinin yanına gidin ve yayımıza ekstra yeni yetenek ekleme zamanı. Aşağıdaki yükseltmeler tavsiyedir:
Devastating Shot yeteneği ile verilen hasar arttırılır,
Kafadan vuruş hasarı arttırılır
Tüm yeteneklere +% hasar verebilirsiniz,
Temel Hunter hasarınızı arttırabilirsiniz.
Kişisel olarak tavsiyem, kritik hasar verme şansını artırmaya yönelik yetenekler eklemenizi tavsiye etmem. Kafadan vuruşların ayrı bir çarpan hasarı vardır, bu nedenle genel hasarınızı artıran yeteneklere odaklanmak daha iyidir.
Dördüncü ve son Adım - Yeteneklerinizi Doğru Seçmek
Genel olarak, aşağıdaki becerilere odaklanmalısınız:
Devastating Shot - Kesinlikle sahip olunması gereken bir şey. Bu sizin en güçlü yeteneğiniz. Tam kuvvetli bir atış 1 milyondan fazla hasar verebilir.
Slow Time - Son derece güçlü bir yetenek. Zaman yavaşlar ve kısa bir süre için (10 saniyeye kadar) düşmanlarınızı kafalarından vurabilirsiniz.
Sixth Sense - Bu yetenek, düşmanlar sizi tespit ettiğinde Avcı hasarınızı %200 artıran pasif bir bonusa sahiptir.
Archery Master - Hasara karşı pasif bonusu olan başka bir yetenek.
Overpower Bow Strike / Rain of Destruction - Bu yetenekler, sizi çevreleyen zayıf düşmanları ortadan kaldırmak için mükemmeldir.
Second Wind - Aktif yeteneklerinizde her zaman bu yeteneğe sahip olmalısınız. Avcılar hasara karşı savunmasızdır.
Battlecry of Ares - Harika bir yetenek. Hasarınızı 20 saniye boyunca %50 artırır. Daha zorlu dövüşler için mükemmel beceri.