Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Allah razı olsun teşekkür ederim.Hayırlı satışlar dostum, çoğu filesten daha gelişmiş. Savrulmamış emek verilmiş, görüntülerden belli ki. Kazancın bol olsun.
Dostum belli bir şeye dayanarak söylüyorsan şikayet konusu açabilirsin bi abim şöyle söylemişti seni çekemeyenler varsa doğru yoldasın kudurmaya devammmKaralama felan yok güvenilmez.
Dostum belli bir şeye dayanarak söylüyorsan şikayet konusu açabilirsin bi abim şöyle söylemişti seni çekemeyenler varsa doğru yoldasın kudurmaya devammm
yoo niye kuduralim
eğleniyoruzElinde kanıt olmadan sürekli karalayıcı yorumlar atıyorsum yönetim siliyor yalancı olduğunu bildikleri için o yüzden boşa yorum atma yine silinecek ortağını inceledim dolandırıcılıktan satış yasağı yemiş satışları sen ondan üstlendin demekki üstelik ortağı sistem almış gibi gösterip referans diye koyuna eklemişsin komedisin hahahahahayoo niye kuduralimeğleniyoruz
Hangi sistemi gördün birde 55 127 miydi Riwals, paylaşda kilitli countu sökmem lazımhahahaha yazık sana riwalsı paylaşıyorum artık vakti geldi sistemi söksünler senin gibi bi enayiden alacağina paylaştiğin pet sisteminide gördüm riwalsa yaptiğim![]()
Not: 1 120 dizayn edilmiş hali varsa Riwalsın onu paylaşır mısın?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)