Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Filezilla lib hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral6995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar
elimde bir files var bu filesi kendi kurduğum sanal sunucuya kuruyorum sorunsuz açılıyor lib dosyalarını lib/32 ye atıyorum direk açıyorum
aynı dosyaları bilişimden satın aldığım sunucuya atınca oyunu baslatırken bu şekilde hata alıyorum sebebi ne olabilir acaba
DB ACILIYOR ..
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/db not found

GIRISLER ACILIYOR ..
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found

Çözüm
kral yaptım ama yine alıyorum bu hatayı çok garip ya bir sunucuda açılıyor diğerinde açılmıyor :S

DB ACILIYOR ..
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/db not found

GIRISLER ACILIYOR ..
/usr/lib32/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found

KANAL1 ACILIYOR ..
http://dosya.co/m463x9nazbij/Lib_Proxima.rar.html
bunu usrye atıp deneyin olmazsa sysınstal ayarlarını yenileyip tekrar kurulum yapın
evet hangi bitse ona göre atın
kral yaptım ama yine alıyorum bu hatayı çok garip ya bir sunucuda açılıyor diğerinde açılmıyor :S

DB ACILIYOR ..

GIRISLER ACILIYOR ..

KANAL1 ACILIYOR ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri