B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Derece Sınırını Değiştirme & Yeni Derece Ekleme [C++ / Python]

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rica ederim.

Senin için konu altına bir not bıraktım ayrıca sana söylemek istediğim bir kaç şey daha var
mümkünse benim paylaşımlarımı kullanmanı ve hatta konularıma dahi girip bakmanı istemiyorum.
bu yazdığımı tekrar tekrar anlayarak okursan sevinirim.
Ben üyelere böyle davranınca @CorpeX beni azarlıyordu. Kanıtlı konu istedim diye aldığım muameleye bak. @DN Angel Kanıtlı konu istemek suç mu ? Bu arkadaştan şikayetçiyim ben.

Ben üyelere böyle davranınca @CorpeX beni azarlıyordu. Kanıtlı konu istedim diye aldığım muameleye bak. @DN Angel Kanıtlı konu istemek suç mu ? Bu arkadaştan şikayetçiyim ben.

Konu sahibi yönetimde olsun olmasın bu şekilde davranman uygun değil @CorpeX zamanında bu yüzden seni azarlaması tatmin etmediği için aynı şekilde devam ediyorsun raporladıktan sonra 24 saat içerisinde güncellememesi durumunda inisiyatife göre ek 24 saat verilebilir 48 saat içerisinde herhangi bir kanıt eklenmediğinde konu duruma göre kapatılır.

Şikayet için : sikayet@turkmmo.com mail atabilirsiniz.

Konu sahibi yönetimde olsun olmasın bu şekilde davranman uygun değil @CorpeX zamanında bu yüzden seni azarlaması tatmin etmediği için aynı şekilde devam ediyorsun raporladıktan sonra 24 saat içerisinde güncellememesi durumunda inisiyatife göre ek 24 saat verilebilir 48 saat içerisinde herhangi bir kanıt eklenmediğinde konu duruma göre kapatılır.

Şikayet için : sikayet@turkmmo.com mail atabilirsiniz.
yav adam beni azarlıyor diyorum kanıt istediğim için burda ben nasıl suçlu çıkıyorum yunus allah rızası için objektif bak şu konuya ya aynısını ben yapınca yorumunu sil diyordun şimdi nasıl ben suçlu çıkıyorum ya

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri