noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Evinden 4 kamyon çöp çıktı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Replicant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 183

Replicant

Ehlî olmuşum elemlerin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Katılım
7 May 2010
Konular
10,579
Mesajlar
58,614
Çözüm
219
Online süresi
10mo 29d
Reaksiyon Skoru
16,721
Altın Konu
444
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
691
MmoLira
19,925
DevLira
601
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çorum’da yalnız yaşayan bir kişinin evinden kötü kokular gelmesi üzerine müdahale eden belediye ekipleri iki katlı evden 4 kamyon çöp çıkardı.

Edinilen bilgilere göre, Kunduzhan Mahallesi'nde bir evden gelen kokular üzerine mahalle sakinleri belediyeye ihbarda bulundu. İhbar üzerine Aşıkpaşa Sokağı'na gelen zabıta ve belediye ekipleri, Erol B.’ye ait olan ikametin, çöp ev olarak kullanıldığını tespit etti.



selPOemt8EOPDG76ZRAkeg.jpg



ANNE VE BABASINI KAYBETTİKTEN SONRA YALNIZ YAŞAMAYA BAŞLAMIŞ

Anne ve babası vefat ettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan ve ruhsal problemler yaşadığı öne sürülen Erol B., çöp evin kapısını belediye ekiplerine açmadı. Bir yakınının eve gelerek şahsı ikna ederek çöp evden uzaklaştırılmasının ardından, çöpleri boşaltmak üzere eve giren belediye yetkilileri, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. Evin iki katının da çöp yığınıyla dolu olduğu, Erol B.’nin evi barınmak için de kullandığı tespit edildi.

Mahalle sakinlerinden Şahin Metin, şahsın anne ve babasını kaybettikten sonra tek başına yaşamaya başladığını belirterek, "Tek başına kaldı. Ne geleni ne gideni var. Gariban. Evim var diye buraya girip çıkıyor. İyi kötü kendini idare ediyor. Kış mevsiminde evimizde kalmasını söyledim. Gelmedi. Gururuna yediremiyor. Garibanlığın gözü olsun. Gururlu birisi” dedi.

Yetkililerin incelemelerinin ardından belediye ekiplerince boşaltılmaya başlanan çöp evden çok sayıda eski ev eşyası ve tekstil ürünü çıkartıldı. Çöp evden çıkan 4 kamyon atık, şehir çöplüğüne götürüldü.

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst