melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin 2 script yazdırmak istiyorum

CKodlayicisi

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
5h 30s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

C++ veya C# ile inject olarak metin 2deki chati okıycak(tamamını oyuna girdiğimizden itibaren gelen) veya chate mesaj geldiğinde event olucak (eventin parametrelerinde yeni mesajda olmalı)
kısaca chatteki mesajları okuyabilceğim bir sistem istiyorum yapabilen varmı parasıyla ?

C++ veya C# ile inject olarak metin 2deki chati okıycak(tamamını oyuna girdiğimizden itibaren gelen) veya chate mesaj geldiğinde event olucak (eventin parametrelerinde yeni mesajda olmalı)
kısaca chatteki mesajları okuyabilceğim bir sistem istiyorum yapabilen varmı parasıyla ?
yaparız fakat bütçen uyarsa sadece chat okuma değil admin üzerinden oyun üzerindeki her şeyi yönetme şansın mümkün buna örnek olarak anlık şekilde oyuncaları harita üzerinden izlemek oyun içerisinde maplardan canlı görüntü almak event başlatıp kapatmak anlık oyuncular üzerinde işlemler yapmak bütçen var ise detayları görüşelim 5-10 bin lira gibi bir rakam varsa kafanda hiç yazma uğraştığıma değmez çünkü. 10 bin üstü bir fiyat düşünüyorsan detayları özelden görüşürüz.

sunucu adminliğine gerek yok.

Genel Chat Pointerini bulup programa yansıtmak çok basit
Pointersizde yapabilirsin AppendChat gibi python fonksyonlarıyla

Şuan yoğunum yazılım bilgin yoksa ben bedavaya buildler veririm işlerim bitince, koruması olmayan istediğin serverde.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri