tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

MakePack - Type4 Paketlerini Oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Replicant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
type4 ne işe yarıyor peki ? yani sen anlamıuorsun ama asıl sorum şu bunu eter yerine niye bunla kapatayım ? avantajı ne ya da dezavantajı ne ?
Kimsenin bu tarz sorulara eğitici cevaplar verme zorunluluğu yok, bu bir konu ve konudaki materyalin ne ifade ettiğini google amcaya sorabilirsin tabi ki konu sahibi de isterse bunlara yanit verebilir ama kimseyi sınava tabi tutar gibi sorgular gibi soru soramazsin bunda art niyet ararım. Bu üslubunu duzeltmezsen gözüme batmaya başlıyorsun. İnsanlara havadan bakan sürekli kaos arayan biri gibi görmeye başlıyorum seni umarım ben yaniliyorumdur.

Kimsenin bu tarz sorulara eğitici cevaplar verme zorunluluğu yok, bu bir konu ve konudaki materyalin ne ifade ettiğini google amcaya sorabilirsin tabi ki konu sahibi de isterse bunlara yanit verebilir ama kimseyi sınava tabi tutar gibi sorgular gibi soru soramazsin bunda art niyet ararım. Bu üslubunu duzeltmezsen gözüme batmaya başlıyorsun. İnsanlara havadan bakan sürekli kaos arayan biri gibi görmeye başlıyorum seni umarım ben yaniliyorumdur.
havadan bakma olayı yok. ayrıca burada sorulmuş eğitici bir soruda yok. eternexus ile farklarını sordum sadece. sınava tutar gibide sormadım 1 gün boyuncada cevap beklemişim. buraya seni etiketleme sebebim bunu yapan kişinin yönetimci olması, yoksa pekte umrumda değil konu sahibinin cevap verip vermemesi. ben zaten type4 ün ne amaçla kullanıldığını biliyorum. fakat bilmeyen biri gelip sorduğundada tavrınız "kimse size eğitici cevap vermek zorunda değil" olucaksa bu çok yanlış bir davranış umut adminim. benim tavrım her zaman netti. arkasında duramadığın, destek veremeyeceğin bir şeyi forumda paylaşmamak. bu ben yönetimdeykende böyleydi, yönetimden ayrıldığımda da. saygılar dilerim umut adminim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri