xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Başa Tutturulmuş Yorum/Durum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan R͏oku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 458

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Değerli @admin 'imiz Emrah abi saygılar. Xenforo ile 1-1 iletişimde senin olduğunu düşündüğüm için aslında bu hem xenforoya hemde sana yazdığım bir öneri postu olucak. Doğru yere açtığımdan emin değilim yanlışsa moderatörler taşısın. Şimdi çoğu platformda popüler olan başa tutturma özelliği bizde sabit konu olarak var fakat konu içlerinde veya kendi profilimizde başa tutturulmuş bir içerik veya konularımıza verdiğimiz güncellemede başa tuttur özelliğimiz yok. Bu özelliğin gelmesi forum için faydalı olucaktır. Hem satış yapan forum üyeleri satış linklerini veya kendilerini yansıtıcak içerikleri profillerinde başa sabitleyebilir, hem de açtığımız konuya güncel bir bilgi eklediğimizde bunu konularda başa tutturarak insanların görmesini rahatça sağlayabiliriz. Bu özelliğin gelmesi mümkün mü ? Cevap alabilirsem sevinirim. Saygılar.​

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Şöyle bir sistemden bahsediyorsun sanırım Sabit konular gibi normal konulardan ayrı olacak şekilde üstte durmasını istiyorsun bildiğim kadarıyla pek uygun bir sistem olacağını düşünmüyorum kendi fikrimce zaten dilediğin gibi güncel çekebiliyorsun ve yukarda efecanın belirttiği gibi mmo marketten üste çıkarma veya konuyu renklendir sistemi senin isteğini karşılıyor dikkat çekici bir şey istiyorsan
hayır bunların profilimizde olmasını istiyorum mesela profiline yazdın ki @ShineSun kardeşimdir adamın dibidir yazdın tamam mı ve sen bu yazıyı profiline gelen herkesin görmesi için başa tutturuyorsun aynı sabit konu mantığıyla bu konularla alakası yok yani anlatabildim mi
image.png

Şöyle bir sistemden bahsediyorsun sanırım Sabit konular gibi normal konulardan ayrı olacak şekilde üstte durmasını istiyorsun bildiğim kadarıyla pek uygun bir sistem olacağını düşünmüyorum kendi fikrimce zaten dilediğin gibi güncel çekebiliyorsun ve yukarda efecanın belirttiği gibi mmo marketten üste çıkarma veya konuyu renklendir sistemi senin isteğini karşılıyor dikkat çekici bir şey istiyorsan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri