Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

LootLite İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

ss_db43e3a3fd6d59d2193a76d3e9d459bce119a9e6.600x338.jpg

LootLite Hakkında Bilgiler

LootLite
adlı bu oyundaki en büyük düşmanınız; hırsız ejderhalar. Bu ejderhaların en kötü yanı gözlerinin gördükleri herşeyi çalmaya çalışıyorlar. Eğer bir gün yolunuz bu yarımadaya düşerse onların hırsızlıklarına ne yazık ki birebir tanık olacaksınız, onlar çok kötü hırsızlar, cebinizdeki herşeyi çalmadan asla rahat etmezler. Siz bu ejderhalar ile savaşabilecek, mükemmel güçteki savaşçılarsınız. Sizin bu asil ve güçlü tavırlarınız sayesinde insanlar daha rahat bir yaşam sürecekler.Şimdi siz üzerinize düşeni yapın ve bu hırsızların canını yaktığı insanlara yardımcı olun.LootLite çok seveceğiniz bir arcade oyunu. Oyunda birden çok kahraman bulunmakta.Oyunda hazineleri kurtarmaya çalışırken bir çok farklı sırlarla ve gizemlerle karşılacaksınız. Üstelik bazen karşınıza, kestirme olan ancak çok tehlikeli yollar çıkacak, bu gizli yolları kullanıp kullanmamak tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum. Tabi oyun size sadece zorluklar sunmuyor, oyunu oynarken ejderhaları daha rahat bir şekilde öldürmenize olanak sağlayan bir çok güçlü silaha da sahip oluyorsunuz, bu silahlar sizi daha güçlü kılacak. Bu yarımadanın en önemli yanlarından birisi, tüm seviyedeki haritalar otomatik olarak oluşturulurlar. Böylece oynadığınız oyun sürekli bir döngü içerisinde dolaşan tekrarlardan oluşmaz. Her oyun benzersiz ve tekrarlanamaz hale gelir. Oyunda değişen tek şey haritalar, runeler, silahlar değildir aynı zamanda harita üzerinde gideceğiniz rotalarda değişir. Harita üzerinde sadece size gösterilen yola takılı kalmayın, haritada gözükmeyen gizli yolları keşfetmek için adada gezin. Eski zindanları keşfe çıkmalısınız bu keşif volkanda son bulacak. Volkanın en derinliklerine inmelisin bu keşif hareketi seni çok zorlayacak ancak zafer volkanın en derinliklerinde. Karada yaptığınız seyahatlerde yerlerde değişik itemler bulabilirsiniz. Bu itemler size ileride yol boyunca karşılaşacağınız düşmanları tek tek öldürebilirsiniz.

LootLite SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Windows

MİNİMUM:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Quad Core 2.6 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 750
Depolama: 200 MB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri