noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Every Maker - Makine Nasıl Yapılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

SwordRex

𝓣𝓮𝓴 𝓜𝓪𝓵 𝓥𝓪𝓻𝓵𝓲𝓰𝓲𝓶 𝓐𝓬𝓲𝓵𝓪𝓻𝓲𝓶
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
2,420
Çözüm
89
Online süresi
4mo 8h
Reaksiyon Skoru
4,207
Altın Konu
244
Başarım Puanı
422
MmoLira
7,171
DevLira
15
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Every Maker: Olive Town'ın Öncüleri külçelerden kumaşa kadar her şeyi işlemek için özel yapım makineleri kullanıyor ve her birinin yapım şekli vardır.

Story-of-Seasons-Pioneers-of-Olive-Town-Makers.jpg

Story of Seasons'da Zanaatkârlık: Olive Town'un Öncüleri farklı şekillerde yapılabilir. Dekorasyonlar ve saklama kutuları gibi öğeler, Defter'deki zanaat sekmesi kullanılarak oluşturulabilir. Bununla birlikte, Külçe, Kereste ve Tuğla gibi öğeler biraz farklı bir şekilde yapılır. Geçmiş Story of Seasons oyunlarında, kereste yapmak için odun balta ile vurulabiliyordu ve yükseltmeler ve binalar için külçe yerine sadece ham cevher gerekiyordu. Bununla birlikte, Pioneers of Olive Town, oyuncuların bu kaynakları elde etmek için özel Yapım Makineleri inşa etmelerini gerektirir.

Maker Machines, diğer Sezonun Hikâyesi başlıklarında da yer aldı ve genellikle süt, yumurta ve kürkleri ikincil ürünlere dönüştürmek için kullanılır. Story of Seasons for the Nintendo 3DS'de, bu Yapıcılar peynir, tohumlar, giysiler ve daha fazlası gibi ürünlerde uzmanlaşmış binalarda bulunabilir. Trio of Towns'da, Yapımcılar, çiftlik haritasında özel noktalara yerleştirilen küçük cihazlara dönüştürüldü. Bununla birlikte, Pioneers of Olive Town's Maker Machines, geçmişteki Story of Seasons oyunları yerine Stardew Valley oyunlarına benziyor ve her Maker, belirli sayıda kaynağı yeni öğelere dönüştürüyor.

Üretim Makinesi pahalı olabilir ve her birinin, üretim tarifi açılmadan önce oyuncuların karşılaması gereken farklı gereksinimleri vardır. Çoğu Maker Machine tarifleri için birincil gereksinim, farklı becerilerde belirli seviyelere ulaşmaktır. Bunlar, Çiftçilik, Madencilik, Hayvan Bakımı, Tomrukçuluk ve daha fazlasını içerir. Her Olive Town Pioneers of Pioneers yeteneğinin kendisine bağlı birkaç Maker Machine vardır ve oyuncuları yetkinliklerini geliştirmeye zaman ayırmaya teşvik eder, böylece günlük olarak öğeleri işlemek için ihtiyaç duyacakları her tür Maker'a erişebilirler.

Every Makerı: Kasabasının Öncüleri.

Story-of-Seasons-Stonebreaker-Valley.jpg

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town'da 22 temel Maker Machine var. Oyuncular bir seferde her tür Yapım Makinesi'den en fazla 20 tane yerleştirebilirler. Şu anda, Maker Machines'i içeride tutacak hiçbir hangar yok, bu da bir çiftliği biraz dağınık hissettirebilir. Bu, özellikle alan yönetimi için sinir bozucu çünkü her üretici, kullanılabilir çiftlik alanının 4 yerleştirme karesini kaplıyor. Bu sorunu en aza indirmek için, çiftlik hayvanları ve mahsuller için yer tasarrufu sağlamaya yardımcı olmak için Brick Maker gibi daha az önemli olan birkaç Maker Machine'i aynı anda kurmak kullanışlı olabilir. Aşağıda, mevcut her temel Yapım Makinesi, bunların kilidini açma gereksinimleri ve işçiliği tariflerinin bir listesi bulunmaktadır.

Lumber Maker - Günlük Kaydının 2. Seviyesinde Açılır. Üretim x20 Günlük gerektirir. Her tür günlüğü Kereste dönüştürür. 1 Kereste yapmak için x3 Günlük maliyeti.

Mücevher Üreticisi - Madenciliğin 6. Seviyesinde açılır. Üretim için x5 Demir Külçe, x10 Gümüş Külçe ve x1 Ham Opal gerekir. Cilalı bir değerli taş elde etmek için ham mücevherlerden herhangi birini yerleştirin. 1 cevher almak için x1 ham cevher maliyeti.

Jam Maker - Meyve Bahçesinin 7. Seviyesinde açılır. Üretim x3 Esnek Kereste, x3 Altın Külçe ve x10 Bitki Özü gerektirir. Reçel elde etmek için herhangi bir meyve koyun.

İplik Yapıcı - Hayvancılık Yetiştiricisinin 4. Seviyesinde Açılır. Üretim x3 Katı Kereste, x3 Demir Külçe ve x1 Bardak gerektirir. Stajyer herhangi bir yün veya kürk iplik elde etmek. 1 yumak iplik elde etmek için x1 kürk maliyeti.

Yoğurt Yapıcı - Hayvancılık Yetiştiricisinin 3. Seviyesinde Açılır. Üretim x3 Katı Kereste ve x3 Demir Külçe gerektirir. Her tür sütü yoğurda çevirir. En az 1 yoğurt elde etmek için x1 süte mal olur.

Essence Maker - İletişimin 5. Seviyesinde açılır. Üretim için x3 Gümüş Külçe ve x5 Bardak gerekir. Çiçekleri, kır çiçeklerini ve meyveleri öz haline getirin. En az 3 esans şişesi yapmak için x1 çiçek, kır çiçeği veya meyve maliyeti.

İplik Oluşturucu - Biçmenin 3. Seviyesinde Açılır. Üretim için x10 Halat ve x10 Tomruk gerekir. İpliği oluşturmak için herhangi bir çim türü yerleştirin. 1 makara iplik üretmek için x3 çimen maliyeti.

Brick Maker - Drenajın 3. Seviyesinde Açılır. Üretim için x5 Havan ve x5 Demir Külçe gerekir. Kili tuğlaya çevirir. 1 tuğla yapmak için x3 torba kil maliyeti.

Fidan Yapıcı - Meyve Bahçesinin 6. Seviyesinde açılır. Üretim x5 Esnek Kereste, x5 Altın Külçe ve x10 Kil gerektirir. Farklı meyvelerden ağaç fidanları oluşturur.

Kumaş Üreticisi - Çiftlik Hayvanları Yetiştiricisinin 5. Seviyesinde açılır. Üretim x3 Katı Kereste, x2 Gümüş Külçe ve x1 Bardak gerektirir. İplik toplarını bez cıvatalarına dönüştürür. 1 cıvata kumaş yapmak için x2 iplik topunu alın.

Mayonez Yapıcı - Hayvancılık Yetiştiricisinin 2. Seviyesinde Açılır. Üretim için x3 Kereste ve x3 Demir Külçe gerekir. Yumurtaları mayoneze dönüştürür. En az 1 mayonez yapmak için 1 yumurta maliyeti.

Boya Yapıcı - Toplayıcının 5. Seviyesinde açılır. Üretim için x3 Demir Külçe ve x3 Gümüş Külçe gerekir. Boyalar için çiçek presler. 2 kova boya yapmak için x1 çiçeğe mal olur.

Tekstilci - Hasat Yapmanın 4. Seviyesinde Açılır. Üretim x3 İplik ve x5 Demir Külçe gerektirir. İplik makaralarını kumaş cıvatalarına dönüştürür.

X1 cıvata kumaş yapmak için x3 iplik makarasına mal olur.

Tohum Yapıcı - Hasatçının 6. Seviyesinde açılır. Üretim x5 Esnek Kereste, x5 Altın I gerektirir ngots ve x10 Odun Kömürü.

Tohumları farklı sebzelerden ve çiçeklerden ayırır. 2 tohum paketi oluşturmak için x1 çiçek veya ürün maliyeti.

Spor Yapıcı - Kültivatör'ün 6. Seviyesinde açılır. Mantar kütükleri için mantarları sporlara dönüştürür. 1 torba spor yapmak için x1 mantara mal olur.

Peynir Yapıcı - Çiftlik Hayvanları Yetiştiricisinin 5. Seviyesinde açılır. Üretim için x3 Kereste ve x2 Gümüş Külçe gerekir. Her türlü sütü peynir bloklarına dönüştürür. En az 1 peynir bloğu oluşturmak için x1 süte mal olur.

Baharat Yapıcı - Aşçılıkta 3. Seviyede Açılır. Üretim x5 Katı Kereste ve x2 Demir Külçe gerektirir. Kaya tuzu, karabiber ve şeker kamışını çeşnilere dönüştürür. 1 çeşni türü yapmak için x1 öğeye mal olur.

Külçe Yapıcı - Madenciliğin 2. Seviyesinde açılır. Üretim, x10 Demir Cevheri ve x10 Günlük gerektirir. Ham cevheri külçe halinde eritir. 1 külçe elde etmek için x5 cevher maliyeti.

Toz Yapıcı - Hasat Makinesi Seviye 4'te açılır. Üretim x3 Gümüş Külçe gerektirir. Kahve çekirdeklerini, kakaoları, acı biberleri, buğdayı ve bitkileri toz haline getirir.

Bal Yapıcı - Arıcılığın 3. Seviyesinde açılır. Üretim x5 Esnek Kereste, x3 Ayçiçeği Çiçeği, x3 Pembe Kedi Çiçeği, x3 sihirli Mavi Çiçek ve x3 Sihirli Kırmızı Çiçek gerektirir. Jöle ve bal için tarakları döndürür. 1 kavanoz jöle veya bal yapmak için 1 tarak mal olur.

Tereyağı Yapıcı - Çiftlik Hayvanları Yetiştiricisinin 4. Seviyesinde açılır. Üretim x3 Kereste ve x2 Gümüş Külçe gerektirir. Her tür sütü tereyağına çevirir. En az 1 çubuk tereyağı üretmek için x1 süte mal olur.

Çeşni Yapıcı - Aşçılık Seviyesinde Açılır. Üretim x3 Gümüş Külçe gerektirir. Pirinç, fasulye ve zeytini çeşnilere sıkıştırır. X3 çeşni yapmak için x1 öğeye mal olur.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler. :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri