kardeşim işin özü şu yazdığını kopyaladım kopyalarken ilk halini baz aldım syserr dikkat etmedim tam olarak temelde yapmaya çalıştığın şeyi ch null gelirse do_shutdown farklı lpcharachter kullanan bir yer var onu durdurmaya çalışıyorsun sandım hatta o yüzden return ekledim yapmak istediğin şeyde unuttun sandım, do_shutdown içeriğini hatırlamıyorum mobilden yorum yaptım sonra incelerken yapmak istediğini farkettim sende yorum atmıştın zaten demek istediğimi anlıyor musun ufak bir dikkatsizlik yanlış anlama temeldeki amacım bilgilendirmekti sadece ilk yorumumu düzenledim dün düzenlicektim bu şekilde uyku bastırınca yattım umarım demek istediklerimi anlamışsındır.Yazdığın kod benim yaptığımla birebir aynısına çıkıyor şuan sen shutdown çektirdiğinde sysser düşürttürüyorsun ben syslog düşürttürüyorum. null gelmez zaten shutdown komutunu vahiyle falan yazılması gerek onun içinama benim yaptığım düzenleme daha doğru olacaktır veya senin gibi sysser de verdirtebilirim ama sysserlik bi durum yok bence shutdown çektiğinde direkt sysloga shutdown çekenin ismini yazıp düşürtmek istedim bu şekilde zaten shutdown packetlerinde LPCHARACHTER lik bi durum yok süs gibi bir şey olarak duruyor orda
![]()
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)