emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Disco Elysium: Asılmış vücut - nasıl aşağı çekilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Disco Elysium rehberinin bu sayfasında, asılan adamın cesedini nasıl kurtaracağınızı ve böylelikle soruşturmada nasıl ilerleme kaydedeceğinizi öğreneceksiniz.

Asılı beden, Whirling-In-Rags Hotel binasının arkasındadır. Bu, bedeni aşağı indirmek ana hikâye göreviyle ilgilidir. Araştırmayı ilerletmek için arazide otopsi yapabilmeniz için ceset ağaçtan çekilmelidir. Bu iki şekilde yapılabilir.

Kemeri vur.
Evrart Claire'den yardım isteyin.

96973203.jpg

Kemeri vur

96973218.md.jpg

Asılan adama yaklaşın ve cesedi inceleyin. Soruşturmanın bu aşamasında, Harrier muhtemelen kusacak ve Kim hoşgörüyle tepki verecek - herkesin başına geldiğini ve Amonyağın çürüyen etin kötü kokusunu gidermeye yardımcı olabileceğini söyleyecek - bu kimyasalı bahçıvandan alabilirsiniz.

96973234.jpg

Whirling-In-Rag Hotel'in yakınında oturan kadına yaklaşın ve ondan amonyak isteyin - yukarıdaki resimde işaretlenmiş olan diyalog seçeneğini seçin. İsterseniz eldivenlerini de isteyebilirsiniz - size memnuniyetle verecektir.

96973250.jpg

Amonyağı aldıktan sonra asılan adama geri dönün ve Dayanıklılık beceri kontrolünü geçmeye çalışın. Harrier'ın onu geçme şansı çok az ama bunun için endişelenmemelisin. Artık yeni beceriye - Volumetric Shit Compressor'a erişebileceksiniz.

96973265.md.jpg

Düşünce Kabini'ne gidin, soldaki listeden Hacimsel Bok Kompresörü'nü seçin ve ardından İçselleştir'e tıklayın. Yeni bir beceri öğrenmek 30 dakika sürecektir - bir NPC ile konuşun veya zamanı ilerletmek için bir kitap okuyun.

96973281.jpg

Asılan adama geri dönün ve Dayanıklılık testini tekrar geçmeyi deneyin - yukarıdaki resimde görebileceğiniz gibi, yetenek kontrolünü geçme şansı gerçekten yüksek olacaktır.

96973296.jpg

Şimdi bedenî incelemelisiniz - mümkün olduğunca fazla bilgi almak için tüm diyalog seçeneklerini seçin ve tüm olası ipuçlarını kontrol edin. Soruşturmada faydalı olacaklar.

96973312.jpg

Asılan vücudu iyice inceledikten ve Kim'e danıştıktan sonra, yukarıdaki resimde vurgulanan diyalog seçeneğini seçin. Harrier partnerine vücudu nasıl aşağı çekeceğini soracak.

96973328.jpg

"Belki onu vurabiliriz?" Seçeneğini seçin. ve sonra:

Sadece kemeri vurun, mermi onu kıracak: adamın asıldığı kemeri vurarak şansınızı denemenizi önermek için;

Atışı yap teğmen - olabilecek en kötü şey nedir ? : Kim'i iğneyi vurmaya teşvik edersiniz;

Kolay yapar ortak: Bu diyalog seçeneğinden sonra Kim nişan alıp ateş edecek.

Kim başarısız olacak, bu yüzden meseleleri kendi elinize almalısınız - Silahı alabilir miyim? Seçeneğini seçin. Denemeliyim. iletişim seçeneği.

Vücudu vurmak, El / Göz Koordinasyonu beceri kontrolünü geçmeyi gerektirir; Harrier'ın el-göz koordinasyonu yeterli puana sahip değilse bu gerçekten zor olabilir. Şansınızı biraz artırmak için, önce sol gözünüzü kapatın iletişim kutusunu seçin. Girişim başarılı olursa, vücut yere düşecek - bir saha otopsisi yapın.

Evrart Claire'den yardım isteyin
Evrart'ın ofisine gidin ve içeri girin - oraya nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, Evrart Claire ile ilgili tam talimatları bulacaksınız.

Birlik patronuyla ilk görüşmeniz tatsız olacak ve Harrier, bir sandalyeye oturursa (pasif bir Ağrı Eşiği beceri kontrolünden geçmediğiniz sürece) 1 Sağlık puanı kaybedecek. Bir noktada, Evrart'tan cesedi ağaçtan indirmene yardım etmesini isteyebilirsin - Lütfen ağaçtan bir ceset indirmeme yardım eder misin?

Evrart Claire ilk başta dahil olmak istemeyecektir, ancak Kim sohbete katılacak ve adamın bir kargo kemerine asıldığını söyleyecek, bu yüzden Birliğin kesinlikle bununla bir ilgisi var. Evet, kemer olayını seçin ve Evrart yardım etmeyi kabul edecek. Adam seni Measurehead'e gönderecek.

Measurehead'e git ve onunla konuş. Bu sırayla aşağıdaki iletişim kutusu seçeneklerini seçin:

Bu konuda haklısın. Şimdi o cesedi ağaçtan indirmeme yardım etmen gerekiyor: adam ilk başta iş birliği yapmak istemeyecek;

Evrart, cesedi ağaçtan indirmemize yardım etmenizi söyledi: Onu emrin doğrudan Evrart'tan geldiğine ikna edin;

Tamam o zaman: Measurehead cesedi ağaçtan çekmeye giderken köprüyü izleyeceğinizi kabul edin.

Adam geri döndüğünde, yardım ve işbirliği için ona teşekkür edebilirsiniz. Ceset kaldırıldı, böylece suç mahalline dönebilir ve sahada otopsi yapabilirsiniz.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri