mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Freeze MT2-YENİ NESİL PVP SERVER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ceyars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Freeze MT2-YENİ NESİL PVP SERVER HAMACHİLİ OLUP GZEL VE YENİ BİR PVP TADI VERİCEK ACILIŞ TARİHİ 13.08.2010:ka19:

ÖZELLİKLERDEN BAHSEDEK:

1-Siyah Celik Zırh Satıcısında Bulunacaktır.
2-P Npcsi Bulunacaktır.Fakat P Npc'sini 70 Level Üstü Kullanabilecektir.
3-Silah Satıcısında 65 Level İtemleri-Bide 80 Level Sirius-Ruhsuz-Keskin-İblisin Yelpazesi Bulunacaktır.
4-Serverimizde EpicSura Bulunacaktır.
5-Serverimizde 3 Yol Savasları Yapılacaktır Ve Kazanan Bayrağa Bir Avantaj Doğacaktır.
6-Kazanan Bayrağın İlk 10 Loncası Arasında Savas Yapılacaktır.Kazanan Loncanın Baskanına 90 Level Karakterinin İtemi Verilecektir.Lonca Üyelerine İse 7 Efsunlu Kraliyet Verilecektir.:ka19:
7-Serverimizde Belirli Zamnlarda Eventler Olacaktır.Eventleri Eventler Bölümünden Öğrenebilirsiniz.(BEN SİZE ONUDA ACIKLICAM BEKLYN:l03: )
8-Ayrıca İlk 99 Level Olan Hesap GM Olcaktır.
(EMİN DEĞELİM BUNDAN):(

GELELİM EVETLERE:
:m08:

-EVENTLER-

Pazartesi:Korsan Tanaka Eventi :D

Salı-Cuma:OX Eventi(Basvurular Urielden) :ka19:

Carsamba-Persembe:Bayrak Savasları

Hafta Sonları:Drop Eventi 2 Katına Cıkarılacak

SİTEMİZİN ADRESİ:h t t p : / / w w w . f r e e ze-mt2.t r.g g/A n a -S ay fa.htm(boşlukları silin)

YÖNETİCİLER:[TL]Emre
[TL]$eytan
[TL]Cengaver
[GA]Free
[GA]JeffHardy
[SGM]Creeme
[GM]Danqers

Mr.PéRFécT_0zn ii oyunlar diLer !!:ka19:

ByLer Serverimiz Bugün acılcaktı... Son Dosyada Cıkan Problem Yüzünden

Oyunumuz En Erken 14.08.2010 Tarihinde Acılacaktır Herkesten Özür Diliyorum

Saygılar.....[GA]Free

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri