- Konular
- 7
- Online süresi
- 3d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam benim filesde eklenilmiş üzerine sağ tıklayınca bile hp görünüyor bunu nasıl kapatabilirim yada sizinki indirip kodlardan bakıp kaldırsammı bilemedim düeollada lazım buda çünkü wslerde
- Konular
- 14
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 11,004
- DevLira
- 12
Sorunu tam anlamdım oyuncuların üzerine sağ tık yapınca hp gözüküyor zaten ama kendi üzerine tıkladığında hp gözükmez ayriyetten ws de rakibin hp gözükürHocam benim filesde eklenilmiş üzerine sağ tıklayınca bile hp görünüyor bunu nasıl kapatabilirim yada sizinki indirip kodlardan bakıp kaldırsammı bilemedim düeollada lazım buda çünkü wslerde
- Konular
- 7
- Online süresi
- 3d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 6
Bunda görünmekte sorun sizin sistem yüklemedim bu sistemi kaldırmam için sizin dosyaları takip edip yeniden mi yüklemem gerekiyor bunun için yardım istemekteyim yada bunun fixi var ise rica etsem paylaşırmısınız ?Sorunu tam anlamdım oyuncuların üzerine sağ tık yapınca hp gözüküyor zaten ama kendi üzerine tıkladığında hp gözükmez ayriyetten ws de rakibin hp gözükür
- Konular
- 14
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 11,004
- DevLira
- 12
Sizde ekli olan sistemi definesini aratarak kaldirin sonra bunu ekleyinBunda görünmekte sorun sizin sistem yüklemedim bu sistemi kaldırmam için sizin dosyaları takip edip yeniden mi yüklemem gerekiyor bunun için yardım istemekteyim yada bunun fixi var ise rica etsem paylaşırmısınız ?
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 8,888
- DevLira
- 6
Sizdeki sorunlu olan. Board genişletme sorunu ve kendini düşman algılama sorunu var. Birde eğer mob drop info yüklüyse o butonu oyuncularda da gösteriyor. Onu kaldırıp bunu kurabilirsiniz, bu sorunsuzdur.Hocam benim filesde eklenilmiş üzerine sağ tıklayınca bile hp görünüyor bunu nasıl kapatabilirim yada sizinki indirip kodlardan bakıp kaldırsammı bilemedim düeollada lazım buda çünkü wslerde
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)