BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Hp Target Sistemi 2021-03-17

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan darklovers60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşılanda Farklıdır. Gereksiz Kodlamalar Yoktur. Oyun İçerisinde Kendine Tıklayınca Target gözükmüyor. Target Board Genişleme Sorunu Yoktur.

NvxcFc.png

NvxXst.png
Nvxije.png
NvxhnR.png

Ekran-Alintisi.png

Hocam benim filesde eklenilmiş üzerine sağ tıklayınca bile hp görünüyor bunu nasıl kapatabilirim yada sizinki indirip kodlardan bakıp kaldırsammı bilemedim düeollada lazım buda çünkü wslerde

Hocam benim filesde eklenilmiş üzerine sağ tıklayınca bile hp görünüyor bunu nasıl kapatabilirim yada sizinki indirip kodlardan bakıp kaldırsammı bilemedim düeollada lazım buda çünkü wslerde
Sorunu tam anlamdım oyuncuların üzerine sağ tık yapınca hp gözüküyor zaten ama kendi üzerine tıkladığında hp gözükmez ayriyetten ws de rakibin hp gözükür

Sorunu tam anlamdım oyuncuların üzerine sağ tık yapınca hp gözüküyor zaten ama kendi üzerine tıkladığında hp gözükmez ayriyetten ws de rakibin hp gözükür
Bunda görünmekte sorun sizin sistem yüklemedim bu sistemi kaldırmam için sizin dosyaları takip edip yeniden mi yüklemem gerekiyor bunun için yardım istemekteyim yada bunun fixi var ise rica etsem paylaşırmısınız ?

Bunda görünmekte sorun sizin sistem yüklemedim bu sistemi kaldırmam için sizin dosyaları takip edip yeniden mi yüklemem gerekiyor bunun için yardım istemekteyim yada bunun fixi var ise rica etsem paylaşırmısınız ?
Sizde ekli olan sistemi definesini aratarak kaldirin sonra bunu ekleyin

Sizdeki sorunlu olan. Board genişletme sorunu ve kendini düşman algılama sorunu var. Birde eğer mob drop info yüklüyse o butonu oyuncularda da gösteriyor. Onu kaldırıp bunu kurabilirsiniz, bu sorunsuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri