Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bakın bu kimseyi kötülemek ya da aşağılamak için söylemek istediğim bir laf değil fakat artık gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Konu görüyorum forumda başka forumdan çekilmiş. Tamam eyvallah bunda sorun yok. Ama bari kendiniz kanıtı ekleyip ekleyin ya. Hani çok büyük sistem çekilmemiş az önce karşılaştım mesela (https://forum.turkmmo.com/konu/3797002-her-oyuncuya-otomatik-mesaj/)
adam uğraşıp linki bile dosyaupload.com'a çekmemiş. Bari bunu yapın arkadaşım siz moderatörsünüz yerelleştirmeniz lazım insanları. Sistem python ve lua kullanıyor diyip 2 dakika kanıt eklemeye üşeniyorsunuz. Bu ayıptır. Bu insanlar hata aldıklarında bu adam belkide bu sistemi bile unutmuş olucak anlatabiliyor muyum? Çünkü kendiside ekleyip test etmemiş çalışıp çalışmadığını bilmiyor. Mesela kendimdende örnek vereyim
(https://forum.turkmmo.com/konu/3796508-rubinum-envanter/)
Ben bu konuyu çalışırken @H4ZEJ 'in bana atmasıyla farklı bir forumdan çektim. Fakat kendim eklediğimde kodların çalışmadığını görüp hem kodlara kendim güncelleme verdim hemde kanıtı kendim ekleyerek çektim ki insanlar eklemeye çalıştığında aldığı hatalara çözümü ben verebileyim. Yani bu konuda el atmanız gerekiyor sayın @DN Angel ve @CorpeX . Umarım derdimi anlatabilmişimdir. İyi Forumlar. (@Ertugrul Bal bu arkadaşa bi garezim yok bu arada bildirimler açık konu için sen denk geldin sana kaldı ihale kardo kusura bakma.)
adam uğraşıp linki bile dosyaupload.com'a çekmemiş. Bari bunu yapın arkadaşım siz moderatörsünüz yerelleştirmeniz lazım insanları. Sistem python ve lua kullanıyor diyip 2 dakika kanıt eklemeye üşeniyorsunuz. Bu ayıptır. Bu insanlar hata aldıklarında bu adam belkide bu sistemi bile unutmuş olucak anlatabiliyor muyum? Çünkü kendiside ekleyip test etmemiş çalışıp çalışmadığını bilmiyor. Mesela kendimdende örnek vereyim
(https://forum.turkmmo.com/konu/3796508-rubinum-envanter/)
Ben bu konuyu çalışırken @H4ZEJ 'in bana atmasıyla farklı bir forumdan çektim. Fakat kendim eklediğimde kodların çalışmadığını görüp hem kodlara kendim güncelleme verdim hemde kanıtı kendim ekleyerek çektim ki insanlar eklemeye çalıştığında aldığı hatalara çözümü ben verebileyim. Yani bu konuda el atmanız gerekiyor sayın @DN Angel ve @CorpeX . Umarım derdimi anlatabilmişimdir. İyi Forumlar. (@Ertugrul Bal bu arkadaşa bi garezim yok bu arada bildirimler açık konu için sen denk geldin sana kaldı ihale kardo kusura bakma.)
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar,
Öneriniz ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Kaynaklaştırma sistemlerinde dosyalar her zaman dosyaupload.com a yüklenmektedir.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu şekilde kaynaklaştırılmamış bir c++ konusu görürseniz lütfen rapor butonunu kullanmaktan çekinmeyin.
Bir diğer öneriniz olan kanıt önerisi için ise çok haklısınız. Bizim proje ekiplerimiz konularını açarken bu tarz kanıtsız konular hakkında bir bildirimimiz olmadığı için dikkat etmiyorlar haliyle. Bu durum tamamen benim hatamdır. Kanıt konusunda gerekli kuralları getireceğimden şüpheniz olmasın.
Yine kanıtsız konu görmeniz halinde de lütfen rapor butonunu kullanmaktan çekinmeyin.
Önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum gerekli çalışmaları yapacağım.