- Konular
- 684
- Online süresi
- 8ay 22g
- Reaksiyon Skoru
- 3,192
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 2,893
- DevLira
- 11
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar birkaçgündür aktif olamadım Elde olmayan Sebeplerden ötürü, Neyse Yabancı biryerde paylaşılan Ken Offline Shop Final Sürümünü gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim içinde birkaçtane fix var anladıgım kadarıyla. Konu Alıntıdır. Geçelim Sisteme ait görsellere.
NOT: SİSTEMİ DENEMEDİM.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
hahahhah çok güldüm vallaha ama şu kısmına yarıldım “ sistemi 1 kere yazarsın, 1 kerede testlerini yapar kullanırsın “ yazık kanka kafana burası türkiye adamlar her 2 günde bir bug buluyorlar yabancı dosyalara bak bizimkilerin ellerindeki kadar gelişmemiş geçen bir aktif yabancı oyunun dosyalarına baktım sql injectler bile kapatılmamış bizimkiler ne olur ne olmaz diye pythondan bile engeller yapmışsistemi 1 kere yazarsın, 1 kerede testlerini yapar kullanırsın. bu ken offline shopu nasıl bir ofline shop ise her sene 10 kere güncel sürüm diye paylaşılıyor. özellikler kısmına baktığımda normal paketle pazar açmadan bir farkı yokbi adamların offline shoplarına bak birde ken offline shopuna bak ağla d.
ah ken... üzümlü kekim ilk göz ağrım bug yuvası(bu arada güncel değil içerisinde açıklar eksikler memory leaklar hala mevcut )
- Konular
- 82
- Online süresi
- 22g 69766s
- Reaksiyon Skoru
- 824
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 4,603
- DevLira
- 12
Merhabalar birkaçgündür aktif olamadım Elde olmayan Sebeplerden ötürü, Neyse Yabancı biryerde paylaşılan Ken Offline Shop Final Sürümünü gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim içinde birkaçtane fix var anladıgım kadarıyla. Konu Alıntıdır. Geçelim Sisteme ait görsellere.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 3,084
- Online süresi
- 1y 2ay
- Reaksiyon Skoru
- 18,203
- Altın Konu
- 91
- Başarım Puanı
- 506
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 118,799
- DevLira
- 176
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 612
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,897
- DevLira
- 42
1k da core veriyorsa kullanılmaz ya sanırım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...