Merhabalar forumda paskalya malı buldum fakat çok fazla nesne var havuç balon top vs vs bunları kaldırabilecek biri varmı?
Not
Sadece 1.köyler var
Not
Sadece 1.köyler var
Editör programını kullanmana gerek yok. Map dosyasının içindeki txtdende objeleri kaldırıp ekleyebilirsin. +notpaad veya herhangi bir txt açıcı ile 

herhangi bir sorun olurmu mesela havuç var ben onu kaldırdım komple oyun içinde bir sorun yaratırmı
Gr2yi kaldırır propertyde durursa sorun olur. Mapın txtlerinde kordinatına göre crc property kodu var onu kaldıracaksın. Mapın dosyalarında txtler var genelde bu dosyaların içinde oluyor : 000000 000001 000002 gibi mapın dosyalarının içinde txtler.herhangi bir sorun olurmu mesela havuç var ben onu kaldırdım komple oyun içinde bir sorun yaratırmı
bi inceleyip denemeler yapayım bakalım neler olcakGr2yi kaldırır propertyde durursa sorun olur. Mapın txtlerinde kordinatına göre crc property kodu var onu kaldıracaksın. Mapın dosyalarında txtler var genelde bu dosyaların içinde oluyor : 000000 000001 000002 gibi mapın dosyalarının içinde txtler.
teşekkürlerŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)