kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Web site öne çıkarmak

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba

Bir film sitesi kurdum siteyi nasıl ön plana getiririm herkesin ulaşabileceği bir site haline getirmek istiyorum

Çözüm

Merhaba;

Öne çıkmada yardımcı olacak en büyük 2 etken.

Site içi SEO performansınız çok iyi olmalı.

NIDtpP.webp

Google, sürekli olarak düzensiz diyebileceğimiz aralıklarda güncellemeler yayınlar. Bunu da web sitelerini doğru bir şekilde sıralayabilmek ve arama yapan kullanıcılara en doğru bilgiyi en kısa sürede ulaştırmak için yapar.

Bundan 5-6 yıl öncesine kadar site dışı SEO çalışmaları ile(birazdan bahsedeceğim) site içi SEO'da çok fazla çalışmadan üst sıralara çıkabiliyordunuz. Ancak Google'ın son yıllarda yaptığı değişiklikler, yayınladığı güncellemeler ve mobil cihazlar ile mobil trafiğin artması derken site içi SEO çok önemli bir yere geldi.

Meta etiketler...

çok tıklandıkça öne geliyordum sanırım ama şöyle bir şey önerebilirim çevrendeki eşine dostuna önce orayı bir anlat girsin bir kaç filim izlesin yorum yapsınlar. İçerisinde mümkün olduğunca az reklam olursa emin ol git gide popüler olacaktır.

Merhaba;

Öne çıkmada yardımcı olacak en büyük 2 etken.

Site içi SEO performansınız çok iyi olmalı.

NIDtpP.webp

Google, sürekli olarak düzensiz diyebileceğimiz aralıklarda güncellemeler yayınlar. Bunu da web sitelerini doğru bir şekilde sıralayabilmek ve arama yapan kullanıcılara en doğru bilgiyi en kısa sürede ulaştırmak için yapar.

Bundan 5-6 yıl öncesine kadar site dışı SEO çalışmaları ile(birazdan bahsedeceğim) site içi SEO'da çok fazla çalışmadan üst sıralara çıkabiliyordunuz. Ancak Google'ın son yıllarda yaptığı değişiklikler, yayınladığı güncellemeler ve mobil cihazlar ile mobil trafiğin artması derken site içi SEO çok önemli bir yere geldi.

Meta etiketler oldukça önemli.

NIDFMq.webp

Meta etiket diye tabir ettiğimiz ve sitemizin kod yapısında bulunan ve kullanıcılara, Google'a sayfalarımız hakkında bilgi sunan etiketlerin iyi bir şekilde kurgulanması oldukça önemli. "İyi bir şey"den kastım da şu; her bir sayfanız için özgün(uniqiue) olması, sayfa hakkında doğru bilgi vermesi ve kullanıcıların okuduğunda düzgün şekilde bir anlam belirtmesi.

Meta etiketler dediğimizde en başta Title(sayfa başlığı), Meta Description(sayfa açıklaması) ve Rich Snippets(akıllı etiketler) geliyor.

Google arama sonuç sayfalarında Title ve Meta Description alanlarınız doğrudan görüntülenir ve bir sıralama faktörüdür. Bu etiketler içerisinde konunuz ile ilgili anahtar kelimelere mutlaka yer verin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri