- Konular
- 35
- Online süresi
- 4d 55m
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 520
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kafama takılan bir sorunun cevabı için sizleri rahatsız ediyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Pack klasörünün içerisinde eix-epk uzantılı dosyalar mevcut bazı serverler bu uzantıları değiştiriyorlar mesela server ismi SaniaMT2 diyelim uzantıyı eix-epk değilde sania-mt2 şeklinde yapıyorlar dahada detay vericek olursam şöyle
Normalde :
pc.eix
pc.epk
pc2.eix
pc2.epk
Uzantısı Farklı olanlarda
pc.sania
pc.mt2
pc2.sania
pc2.mt2
şeklinde uzantı olarak ayalıyorlar.
1. ben bu uzantılı dosyaları eternexus ile açabilirmiyim açarsam düzenliyebilirmiyim
2. Açtım diyelim bunu geri kapatabilirmiyim
3. eternexus açmaz ise hangi program ile açabilirim ücretli bir program bile gerekliyse almaya razıyım.
Pack klasörünün içerisinde eix-epk uzantılı dosyalar mevcut bazı serverler bu uzantıları değiştiriyorlar mesela server ismi SaniaMT2 diyelim uzantıyı eix-epk değilde sania-mt2 şeklinde yapıyorlar dahada detay vericek olursam şöyle
Normalde :
pc.eix
pc.epk
pc2.eix
pc2.epk
Uzantısı Farklı olanlarda
pc.sania
pc.mt2
pc2.sania
pc2.mt2
şeklinde uzantı olarak ayalıyorlar.
1. ben bu uzantılı dosyaları eternexus ile açabilirmiyim açarsam düzenliyebilirmiyim
2. Açtım diyelim bunu geri kapatabilirmiyim
3. eternexus açmaz ise hangi program ile açabilirim ücretli bir program bile gerekliyse almaya razıyım.