Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu mesajımdan ne anlıyoruz?kardeşim winrarla kapatıcaksın tabiki packları ne sandınız olm yha :A.SdF.sD:asD.
tungayı yanına al ve winrar şirketine tungayla beraber gidip patronla konuşucaksınız tunga 2 cümle söylese yola gelirler merak etme
tunganın mutlaka söylemesi gereken bi söz var ve zamanlaması patronun koltuğa oturmasıyla aynı anda söylenmeli
" HEY ADAMIM PACK KORUMASI İSTİYORUZ YHA :A.SFDA..SFD: WİNRAR KANKA BİZE Bİ İYİLİK YAPARMISIN AŞKIM "
patronda sana " ARİGATO GOZAYMAS ARİGATOOOOOOO " diycek yarına mailine pack korumayı atarlar eğer atmazsa evine FBI gelmiş olur merak etmeee iyi günler@Tungа helped for me thx

hayat risk almaya değer

Senin tasarımın oldupunu biliyorum fakat tümü değildir
dosyaların icine bakarsan her yerde adım yazıyor tüm tasarımlar bana ait
Kral zaten içinde seninkilerin olduğunu biliyorum fakat onların dediği oydu biz yapıyorduk diyolardı o yüzden hepsi değildir diyorumdosyaların icine bakarsan her yerde adım yazıyor tüm tasarımlar bana ait
Deeiğim gibi benim mega.nz alanum kalmadı upload et değiştireyim linki
Konu tunga olunca olasılıklar olasılıklarBu mesajımdan ne anlıyoruz?
hayat risk almaya değer![]()
Kral zaten içinde seninkilerin olduğunu biliyorum fakat onların dediği oydu biz yapıyorduk diyolardı o yüzden hepsi değildir diyorum
Deeiğim gibi benim mega.nz alanum kalmadı upload et değiştireyim linki
Çokta önemi yok açıkcası
sağ ol- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)