InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Duyuru 05.03.2021 Yönetim Terfileri

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,233
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

denememod.png

Ortex55 (Kıdem Kaybı)

moderator.png

Donix
DexMa

supermod.png

Göktuğ UYANIK
Alexander2020
MaviAy44 (Kıdem Kaybı)
Ahmetyılmaz04

yonetici.png

GUNNERIUS

fahri.png

Black White
HarunCsknn

tmuye.png

Noelly
SpeedOfLight​

Rütbe alan arkadaşları tebrik ederim, yeni görevlerinde başarılar. Aramızdan ayrılan ekip üyelerimize, bu güne kadar ki emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Ortex55 (Kıdem Kaybı)

Donix
DexMa

Göktuğ UYANIK
Alexander2020
MaviAy44 (Kıdem Kaybı)
Ahmetyılmaz04

GUNNERIUS

Black White
HarunCsknn

Noelly
SpeedOfLight​

Rütbe alan arkadaşları tebrik ederim, yeni görevlerinde başarılar. Aramızdan ayrılan ekip üyelerimize, bu güne kadar ki emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hedeflerimden birine ulaştım ve bunu başarmam için beni destekleyen herkese adadım. Bu takdir hayatım için çok değerli, çünkü çabayla çok ileri gidebileceğinizi teyit ediyor. Bana güvendiğin için teşekkürler!

Yapılan iş için takdir aldığınızda, hedefe ulaşmak için harcanan zamanı takdir ettiğiniz zamandır. Bu, boşuna olmadığını ve istenen sonuçlara ulaşmak için o günlerdeki baskıya değdiğini gösterir. Bu değerli takdir hediyesi için teşekkür ederiz!

Bugün aldığım bu takdiri size sadelikle teşekkür ediyor ve turkmmo'dan tüm arkadaşlarıma ithaf ediyorum. Umarım bir örnek olur ve başkalarına en iyi çaba ve tavırlarını vermeleri, hayatta harika işler başarmaları için ilham verebilir. Çabalarımı takdir ettiğiniz için teşekkürler!

Çalışma, hedeflere ulaşmak için birçok zorlukla birlikte zorlu geçti, ancak sonunda başarıldı. Bu tanıma, engellere rağmen devam etme, kalbini kaybetmeme ve devam etme azmini sembolize ediyor. Böylece hedefe ulaşmak daha değerlidir. Bana bu takdiri verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.

hayırlı olsun herkese :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri